Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cine sunt jurnalistii care au refuzat invitatia lui Iohannis la dezbaterea de la BCU

Adevărul Adevărul,
Cine sunt jurnalistii care au refuzat invitatia lui Iohannis la dezbaterea de la BCU

Cristian Tudor Popescu, Dan Tapalaga si Magda Gradinariu au refuzat invitatia presedintelui Klaus Iohannis de a veni la dezbaterea electorala care are loc la BCU. Daca primul s-a plans ca invitatia a venit pe numele sau si nu pe cel al redactiei, explicand ca nu-si doreste sa fie cunoscut drept un jurnalist preferat de Iohannis, ceilalti doi, care au fost chemati doar sa asiste, au spus ca nu vor sa umple lojele fara sa poata pune intrebari. continuă pe Adevărul

Cine sunt jurnalistii care vor participa la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis refuza o dezbatere cu prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila si va organi.

Surse: Cine sunt jurnalistii care merg la dezbaterea cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti dupa-amiaza la o dezbatere cu mai multi jurnalisti si politologi, printre acestia fiind Moise Guran si Ion M. Ionita.

Cine sunt cei 8 jurnalisti preferati de Iohannis sa-i puna intrebari

Potrivit surselor Adevarul, opt jurnalisti si un politolog vor participa la dezbaterea electorala organizata de presedintele Klaus Iohannis, marti, de la ora 19. Cine sunt cei noua?.

CTP, invitat la dezbatarea pe care o va sustine Iohannis inainte de alegerile prezidentiale. Motivul pentru care l-a refuzat pe presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti, de la ora 19, la o dezbatere cu jurnalisti, analisti si politologi, in Aula Carol I, de la Biblioteca Centrala Universitara. La dezbatere vor fi prezenti jurnalisti de la mai multe posturi de televiziune, posturi radio sau din presa scrisa, precum si analisti si politologi. Printre jurnalistii invitati se .

Tragedia de la Timisoara. Cine autorizeaza si cine verifica firmele care fac dezinsectia si deratizarea

Oricine isi poate face o firma de dezinsectie si deratizare, autorizatiile fiind emise de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara. Autoritatea care verifica este Directia de Sanatate Publica, insa verificarile se fac doar daca firma are autorizatie de functionare de la ANSVSA si practic se stie de existenta ei, a explicat pentru HotNews. ro Virgil Marginean, reprezentantul Asociatiei Romane pentru Combaterea Vectorilor in Igiena Publica. Acesta spune ca legislatia in vigoare are mai multe neclaritati si lacune, iar acestea trebuie indreptate. Alerta in Timisoara: Bloc cu 200 de apartamente, evacuat dupa ce doi copii si mama unuia dintre ei au murit ISU: Substanta neurotoxica detectata la ultimele doua etaje ale blocului, in urma unei dezinsectii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )