Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine sunt jurnalistii care vor participa la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Cine sunt jurnalistii care vor participa la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis refuza o dezbatere cu prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila si va organi. continuă pe România Liberă

Lista jurnalistilor si analistilor care vor participa la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Sase nume de jurnalisti si analisti erau convenite luni la pranz de stafful de campanie al presedintelui Klaus Iohannis si confirmate pentru a participa la dezbaterea organizata marti seara de Scoala.

Cine sunt jurnalistii care au refuzat invitatia lui Iohannis la dezbaterea de la BCU

Cristian Tudor Popescu, Dan Tapalaga si Magda Gradinariu au refuzat invitatia presedintelui Klaus Iohannis de a veni la dezbaterea electorala care are loc la BCU. Daca primul s-a plans ca invitatia a venit pe numele sau si nu pe cel al redactiei, explicand ca nu-si doreste sa fie cunoscut drept un jurnalist preferat de Iohannis, ceilalti doi, care au fost chemati doar sa asiste, au spus ca nu vor sa umple lojele fara sa poata pune intrebari.

Dezbaterea lui Iohannis, inaintea turului II. Lista jurnalistilor care vor participa si ii vor pune intrebari presedintelui Dancila nu exclude sa mearga, Iohannis spune ca nu o primeste

Dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis, inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale, are loc marti, incepand cu ora 19. 00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare. in timpul discutiilor, seful statului, candidat PNL, va raspunde intrebarilor a noua jurnalisti si formatori de opinie. Dezbaterea este gazduita de SNSPA.

Surse: Cine sunt jurnalistii care merg la dezbaterea cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti dupa-amiaza la o dezbatere cu mai multi jurnalisti si politologi, printre acestia fiind Moise Guran si Ion M. Ionita.

Cine sunt cei 8 jurnalisti preferati de Iohannis sa-i puna intrebari

Potrivit surselor Adevarul, opt jurnalisti si un politolog vor participa la dezbaterea electorala organizata de presedintele Klaus Iohannis, marti, de la ora 19. Cine sunt cei noua?.

Cine ii va pune intrebari lui Klaus Iohannis la dezbaterea organizata de SNSPA

Dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis, inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale, are loc marti, incepand cu ora 19. 00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare. in timpul discutiilor, candidatul.

Cristian Tudor Popescu desfiinteaza dezbaterea organizata de Klaus Iohannis: Arata ca o receptie exclusivista

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a anuntat ca nu va participa la dezbaterea organizata de catre presedintele Klaus Iohannis deoarece invitatiile adresate jurnalistilor nu au fost pe numele institutiei, ci au.

Sinteza zilei. Ce pregateste Radu Tudor pentru dezbaterea organizata de Iohannis

Jurnalistul Antena 3 Radu Tudor, multiplu premiat de Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania, va participa la dezbaterea organizata, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din.

Controversa in presa legat de dezbaterea organizata de echipa lui Klaus Iohannis

Dezbaterea organizata marti seara, la Bucuresti, de echipa de campanie a lui Klaus Iohannis a ridicat semne de intrebare in media, dupa ce mai multe nume de jurnalisti au fost incluse pe lista celor agreati sa adreseze intrebari si pe lista celor invitati sa sa participe tacit la discutie.

Viorica Dancila ar putea aparea fara invitatie la dezbaterea organizata marti de Klaus Iohannis: ii vad atat de speriati incat nu stiu ce sa zic Presedintele in functie, in dialog cu jurnalisti si politologi la BCU

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor, a afirmat ca ia in calcul orice varianta in ceea ce priveste participarea sa fara invitatie la dezbaterea organizata marti de Klaus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )