Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cine sunt liderii PSD care vor sa-i strice planurile lui Dragnea la Congres. Surse: Liderul PSD vrea sa-si prelungeasca mandatul cu un an. Manda a gafat fatal

Adevărul Adevărul,
Cine sunt liderii PSD care vor sa-i strice planurile lui Dragnea la Congres. Surse: Liderul PSD vrea sa-si prelungeasca mandatul cu un an. Manda a gafat fatal

Ecaterina Andronescu, Marian Oprisan, Gabriela Firea si Codrin Stefanescu se vor alia impotriva lui Liviu Dragnea pentru a obtine functii in partid, sustin surse politice. Liderul PSD are doua mize: sa-si prelungeasca mandatul cu un an si sa impuna in posturi de conducere cat mai multi apropiati. Claudiu Manda avea cele mai mare sanse pentru functia de presedinte executiv, insa l-a dat de gol pe Dragnea si a fost taiat de pe lista. continuă pe Adevărul

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si cumpere Prima Casa!

Vesti bune pentru romanii care vor sa-si cumpere Prima Casa! Aprobarea dosarelor de credit va dura doar cinci zile. Este promisiunea facuta de autoritati pentru.

Ma doare inima cand muncesc! Cine sunt puturosii asistati social, pe care postarita din Contesti i-a facut de ras (VIDEO)

Postarita din comuna damboviteana Contesti a devenit celebra dupa ce i-a certat pe asistatii social ca o suna in disperare sa-i ceara bani, desi nu vor nici sa curete zapada din fata portilor.

Noi detalii in cazul atacului armat de la Universitatea din Michigan. Cine sunt cele doua persoane care au murit

Persoanele ucise in atacul comis vineri la Universitatea Centrala din Michigan sunt parintii autorului atacului, afirma surse citate de Detroit Free Press. Autoritatile considera ca autorul atacului.

Surse: Mircea Negulescu si cativa procurori de la DNA Ploiesti, vizati de 12 plangeri penale aflate in lucru la Parchetul General. Cine sunt cei care au formulat plangerile

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu siprocurori de la DNA Ploiesti sunt vizati in 12 plangeri penale formulate de diverse persoane, informeaza libertatea. ro, care citeaza surse judiciare. Plangerile sunt.

Mihai Voropchievici si previziunile runelor pentru luna martie pentru fiecare nativ. Cine sunt favorizatii horoscopului

Mihai Voropchieci a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru luna martie pentru fiecare nativ. Berbec: Are protectie totala toata luna martie, sunt feriti de toate fortele.

Primele RETINERI in cazul JURNALISTULUI UCIS: Cine sunt afaceristii suspectati ca l-au OMORAT pe tanarul ZIARIST de INVESTIGATII

Primele retineri in cazul asasinatului care a zguduit democratia Europei. Este vorba despre uciderea jurnalistului de ivestigatii slovac Jan Kuciak. Joi, Politia slovaca a arestat mai multi oameni de afaceri.

Zodile care vor face schimbari importante in luna martie

Mersul astrelor anunta evenimente deosebite in luna martie, iar cinci dintre zodii trebuie sa se pregateasca pentru schimbari importante. Berbec -vor avea parte de sanse mai ales in plan profesion.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )