Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cine sunt valutistii care vor milioane de euro de la Unirea

România Liberă România Liberă,
Cine sunt valutistii care vor milioane de euro de la Unirea

Trei frati cu un istoric de business foarte ciudat sunt pe punctul de a da lovitura vietii lor si de. continuă pe România Liberă

Finantari de pana la 3 milioane Euro pentru startup-uri si firme romanesti din IT

GapMinder, fond de investitii de capital de risc care vizeaza startup-uri inovatoare din Romania, isi anunta intrarea pe piata locala, cu un buget initial de 26 milioane de euro. Fondul va investi in urmatorii ani in firme aflate in faza de seed sume de pana la 1 milion de euro si, potential, inca 3 milioane de euro per firma in runde ulterioare, precum si in start-up-uri aflate la prima runda de investitii sau in faza de accelerare, in care investitiile vor fi de pana la 100. 000 euro. Cine poate sa aplice pentru aceste finantari.

Consiliul Concurentei a amendat cu 1,1 milioane de euro 3 companii care comercializeaza echipamente de masurare a curentului

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 4. 086,23 lei aproximativ 1,1 milioane euro) trei companii pentru realizarea unei intelegeri cu scopul limitarii comercializarii traductoarelor de masurare curent TR2520A pe teritoriul Romaniei, se arata intr-un comunicat al autoritatii de concurenta. Cele trei companii sanctionate sunt: ARC Brasov SRL 409. 837,36 lei), Dranetz Technologies Inc din SUA 687. 323,08 lei) si GMC-I Messtechnik GmbH din Germania 3. 925,79 lei).

Cine sunt managerii care se vor afla la carma spitalelor din subordinea Primariei Capitalei. Concursurile pentru 16 spitale, finalizare

Concursurile pentru ocuparea functiei de manager la 16 din cele 19 spitale aflate in subordinea Primariei Capitalei s-au finalizat.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 13,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 61,9 milioane de lei 13,2 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior 89,6 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 19,9 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 89,6 milioane de lei 19,9 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat anterior 73 milioane de lei).

Zodiile care vor avea parte de cea mai mare provocare a vietii

Cativa nativi vor fi nevoiti sa tina piept celei mai mari provocari din viata lor, moment in care isi vor demonstra cat sunt de puternici. Taur - Fara doar si poate, te.

Cine este jucatoarea care a stat pe teren mai mult decat Simona Halep la o partida oficiala

Simona Halep a avut parte de un meci istovitor contra americancei Lauren Davis, pe care a invins-o dupa trei ore si 45 de minute. A fost al treilea cel mai lung meci din istoria Australian Open, din.

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii care vor sa mearga in Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Bulgaria ca, in conformitate cu datele transmise de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )