Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ciolacu si Cazanciuc il cheama din nou pe Orban la raport in Parlament

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu si Cazanciuc il cheama din nou pe Orban la raport in Parlament

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, si presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, au trimis luni premierului Ludovic Orban o scrisoare prin care ii cer sa prezinte un raport, care sa fie dezbatut cu prioritate, cu privire la masurile pe care urmeaza sa le intreprinda pentru limitarea raspandirii noului coronavirus si pentru organizarea, in bune conditii, a alegerilor pentru administratia publica locala, dar si pentru deschiderea noului an scolar. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu si Robert Cazanciuc il cheama din nou pe Ludovic Orban la raport in Parlament: Sa prezinte tarii un plan detaliat pentru gestionarea pandemiei, inceperea scolii si organizarea alegerilor

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu si seful interimar al Senatului Robert Cazanciuc i-au scris, luni, premierului Ludovic Orban pentru a veni in Parlament ca sa prezinte masurile pentru impiedicarea.

Avertizare de ultima ora de la Guvern. Milioane de angajati, in mare pericol: Suntem din nou intr-o situatie limita

Seful cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a lansat ieri un apel de responsabilitate fata de toti cetatenii. Reprezentantul PNL afirma ca Romania va reveni extrem de greu la normalitate, atata vreme cat nu exista cooperare in vederea luptei impotriva raspandirii noului coronavirus. Acesta a mentionat ca relansarea economica este prioritara, insa este nevoie de sprijin din .

Legea carantinei, folosita din nou ca arma politica. Teodorovici: Ar putea fi din nou dezbatuta in Parlament

Legea carantinei este folosita din nou ca arma politica, desi a trecut de Pasrlament si a fost deja publicata in Monitorul Oficial. Fostul ministru de Finante, Eugen Teodorovici, care incearca sa obtina sefia PSD, spune ca legea ar putea fi din npou dezbatuta in Parlament.

VIDEO Mii de rusi au iesit din nou in strada la Habarovsk, sa isi apere guvernatorul arestat

Mii de locuitori din Habarovsk sud-estul Rusiei) au participat sambata la un mars de protest si au cerut eliberarea guvernatorului regiunii, arestat la inceputul lunii mai. Acesta este al treilea mare protest din Habarovsk, iar presa locala scrie ca la mars au participat circa 15. 000 de manifestanti.

Alex Zanardi a fost transferat din nou la terapie intensiva

Campionul paralimpic Alex Zanardi, care, marti, a fost transportat de la spitalul din Siena la un centru de recuperare, a fost transferat, vineri, la terapie intensiva, din cauza instabilitatii conditiilor sale clinice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )