Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ciolacu, despre alesii PSD saltati de DNA: Este un inceput de telejustitie! PSD nu va face niciun fel de scut impotriva justitie (VIDEO)

B1 B1,
Ciolacu, despre alesii PSD saltati de DNA: Este un inceput de telejustitie! PSD nu va face niciun fel de scut impotriva justitie (VIDEO)

Marcel Ciolacu a declarat ca a discutat cu parlamentarii PSD de la Arad, vizati de o ancheta a procurorilor DNA, si ca partidul nu va face scut in fata celor trei parlamentari. Totusi, presedintele interimar al. continuă pe B1

MARCEL CIOLACU, DESPRE ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Ori este o desfiintare la toata lumea, ori exista exceptii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a afirmat referitor la eliminarea pensiilor speciale ca trebuie o abordare mai serioasa si considera ca nu este normal sa existe exceptii. Ciolacu a spus ca PSD a propun impozitarea progresiva, astfel incat sa nu se deschisa Cutia Pandorei.

Seful PSD, Marcel Ciolacu, despre PENSIILE SPECIALE: Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu! (VIDEO)

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca social-democratii nu sustin taierea pensiilor speciale doar pentru unele catedorii. Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu, spune acesta. Amintim.

Ciolacu, despre candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale: A fost o decizie proasta. Cateodata devii prizonierul santului pe care il sapi. Toti sapam

Presedintele interimar al PSD Marce Ciolacu spune ca a fost o greseala si o decizie proasta candidatura Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale. El a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca daca exista un candidat comun cu ALDE sansele erau altele, dar PSD nu a reusit sa treaca peste orgoliul de a avea candidat.

Marcel Ciolacu, despre guvernantii PNL: Sunt doar niste mincinosi, care una spun si alta fac

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca cei din PNL vor sa pastreze 90% dintre pensiile speciale, adaugand ca guvernantii PNL sunt doar niste mincinosi, care una spun si alta fac.

Ciolacu, despre desfiintarea Sectiei speciale: Nu sunt de acord.Am vazut cu totii cum a functionat Romania fara ea

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, si-a exprimat nemultumirea cu privire la desfiintarea Sectiei speciale pentru infractiunile in justitie, intrebandu-se cum va fi aceasta desfiintata, in conditiile in care traim intr-o tara democratica, exista niste reguli democratice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )