Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu, despre guvernantii PNL: Sunt doar niste mincinosi, care una spun si alta fac

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, despre guvernantii PNL: Sunt doar niste mincinosi, care una spun si alta fac

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca cei din PNL vor sa pastreze 90% dintre pensiile speciale, adaugand ca guvernantii PNL sunt doar niste mincinosi, care una spun si alta fac. continuă pe Antena3

Seful PSD, Marcel Ciolacu, despre PENSIILE SPECIALE: Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu! (VIDEO)

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca social-democratii nu sustin taierea pensiilor speciale doar pentru unele catedorii. Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu, spune acesta. Amintim.

MARCEL CIOLACU, DESPRE ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Ori este o desfiintare la toata lumea, ori exista exceptii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a afirmat referitor la eliminarea pensiilor speciale ca trebuie o abordare mai serioasa si considera ca nu este normal sa existe exceptii. Ciolacu a spus ca PSD a propun impozitarea progresiva, astfel incat sa nu se deschisa Cutia Pandorei.

Marcel Ciolacu, despre cumulul pensie - salariu: Nu poti sa indrepti o nedreptate cu o alta nedreptate

Ciolacu, despre desfiintarea Sectiei speciale: Nu sunt de acord.Am vazut cu totii cum a functionat Romania fara ea

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, si-a exprimat nemultumirea cu privire la desfiintarea Sectiei speciale pentru infractiunile in justitie, intrebandu-se cum va fi aceasta desfiintata, in conditiile in care traim intr-o tara democratica, exista niste reguli democratice.

MARCEL CIOLACU: Guvernul PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu afirma, im mesajul de Ziua Constitutiei, ca PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional atunci cand anunta ca isi angajeaza raspunderea pe proiecte de lege extrem de importante si avertizeazaca nu va permite Guvernului sa se substituie Parlamentului iar PSD va sesiza orice conflict de neconstitutionalitate inainte de a depune o eventuala motiune de cenzura.

MARCEL CIOLACU: PSD va depune motiune de cenzura, daca PNL isi asuma raspunderea in cazul alegerilor electorale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, inaintea sedintei Biroului Politic provizoriu, ca partidul va depune o motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban decide sa-si asume raspunderea asupra legilor electorale, relateaza ziare. com.

Revine Mihai Tudose in PSD? Ce spune Marcel Ciolacu

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat duminica, la Antena 3, referindu-se la fostii colegi de partid plecati la Pro Romania, ca este posibil ca Mihai Tudose, care a demisionat recent din Pro Romania, sa revina in PSD. Despre Sorin Grindeanu si Marian Neacsu a afirmat ca au fost exclusi abuziv, iar daca vor sa se intoarca in partid, sunt reprimiti.

Gabriela Firea ar vrea sa fie numarul 2 n PSD. Ce spune despre Marcel Ciolacu

Gabriela Firea a anuntat ca nu ar exclude o candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD, la Congresul partidului. Primarul general al Capitalei a adaugat ca va candida momentan pentru sefia PSD Bucuresti si l-ar putea sustine la conducerea PSD pe Marcel Ciolacu.

Ciolacu, despre alesii PSD saltati de DNA: Este un inceput de telejustitie! PSD nu va face niciun fel de scut impotriva justitie (VIDEO)

Marcel Ciolacu a declarat ca a discutat cu parlamentarii PSD de la Arad, vizati de o ancheta a procurorilor DNA, si ca partidul nu va face scut in fata celor trei parlamentari. Totusi, presedintele interimar al.

Marcel Ciolacu cere demisia ministrului de Finante

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat azi, pe Facebook, dupa sedinta Senatului ca Florin Citu este un ministru iresponsabil care trebuie demis, potrivit News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )