Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ciolacu, despre revenirea lui Mihai Tudose in PSD: Nu este un traseist politic

România Liberă România Liberă,
Ciolacu, despre revenirea lui Mihai Tudose in PSD: Nu este un traseist politic

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Brai. continuă pe România Liberă

Marcel Ciolacu despre revenirea lui Mihai Tudose in PSD: Pe mine nu m-a anuntat ca si-a facut adeziune

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca este dreptul organizatiilor locale sau judetene de a-i reprimi in partid pe cei exclusi in vremea lui Liviu Dragnea. Liderul social - democrat a mai precizat ca nu a discutat cu Mihai Tudose despre reinscrierea acestuia in PSD.

Lider PSD, despre revenirea lui Mihai Tudose in partid: Oamenii fac diferenta

Presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, a declarat miercuri ca peste o suta de fosti membri ai PRO Romania, intre care si eurodeputatul Mihai Tudose, si-au depus documentele pentru a intra in PSD, adeziuni care au fost acceptate de Biroul Judetean al PSD Braila.

Mihai Tudose, primele declaratii dupa reintoarcerea in PSD: Lucrurile care m-au determinat sa plec in trecut, acum nu mai exista

Fostul premier Mihai Tudose a afirmat ca s-a reinscris in Partidul Social Democrat dupa ce a fost convins, in urma discutiilor cu liderii PSD, ca partidul este pe cale sa se schimbe, iar lucrurile care l-au determinat sa plece in trecut, acum nu mai exista.

Tudose, in fata colegilor din PSD: N-am vazut pe nimeni orgasmandu-se de bucurie ca, vezi Doamne!, avem un candidat (VIDEO)

Fostul premier Mihai Tudose a sustinut, la Conferinta extraordinara a PSD Braila, ca nu poate fi considerat traseist sau fripturist, asa cum il acuza unii, pentru ca a plecat din PSD cand partidul era la.

Fostul premier Mihai Tudose s-a intors in PSD

Fostul premier Mihai Tudose a semnat o cerere pentru a fi reprimit in PSD.

Oficial. Mihai Tudose s-a intors in PSD. Cel mai bun prim-ministru revine in forta

Primarul din Braila, Marian Dragomir, a anuntat, miercuri, ca fostul premier Mihai Tudose a semnat adeziunea pentru a reveni in PSD. Cel mai bun prim ministru, braileanul care a semnat si demarat cel mai important proiect pentru sud-estul Romaniei Podul peste Dunare, revine in forta la PSD, scrie Dragomis pe Facebook.

Fostul premier Mihai Tudose revine in PSD (FOTO)

Primarul din Braila, Marian Dragomir, a anuntat ca Mihai Tudose a revenit in PSD. Edilul a semnat recomandarea necesara pentru reprimirea fostului premier in randul social-democratilor. Nu am emotii.

Mihai Tudose s-a reinscris in PSD Primarul Brailei: Revine in forta

Plecat din Pro Romania la finalul anului trecut, fostul premier Mihai Tudose s-a reinscris in PSD, adeziunea sa fiind publicata pe Facebook de primarul din Braila, Marian Viorel Dragomir.

Mihai Tudose: Cand l-am cunoscut mai bine pe Ponta, am inceput sa il regret pe Dragnea

Fostul premier Mihai Tudose a declarat vineri, la Braila, ca a revenit in PSD pentru ca a regretat trecerea la Pro Romania. Tudose sustine ca si-a dat seama ca a gresit cand l-a cunoscut mai bine pe domnul Ponta.

Mihai Tudose, declaratie exploziva: Cand l-am cunoscut mai bine pe Ponta, am inceput sa il regret pe Dragnea

Mihai Tudose a facut declaratii incendiare la Braila, acolo unde are loc Conferinta organizatiei judetene. Fostul premier sustine ca regreta trecerea de la PSD la Pro Romania, iar in momentul cand l-a cunoscut pe noul Ponta, a inceput sa il regrete pe Liviu Dragnea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )