Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ciolacu incearca sa linisteasca apele in PSD. Discutie cu Viorica Dancila

România Liberă România Liberă,
Ciolacu incearca sa linisteasca apele in PSD. Discutie cu Viorica Dancila

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a precizat, luni, ca a vorbit cu presedintele PSD,. continuă pe România Liberă

Marcel Ciolacu, vizita acasa la Viorica Dancila inaintea intalnirii cu tabara nemultumitilor din PSD: Seful Camerei Deputatilor incearca sa o convinga sa demisioneze de la conducerea partidului

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, poarta, luni seara, discutii cu Viorica Dancila, in conditiile in care social-democratii incearca sa se regrupeze dupa esecul de proportii inregistrat.

Digi24: Surse: Baronii PSD incearca sa o convinga pe Viorica Dancila sa demisioneze maine. in locul ei - conducere colectiva

Dupa esecul de la prezidentiale, Viorica Dancila a convocat sedinta Comitetului Executiv, programata marti la ora 18:30. Va fi momentul in care presedintele PSD le va cere explicatii baronilor pentru rezultatul slab, iar o parte dintre liderii din teritoriu ii vor cere Vioricai Dancila demisia ca urmarea a esecului de la prezidentiale.

Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD Liderii PSD isi impart functiile in biroul lui Marcel Ciolacu de la Parlament Ciolacu, Stanescu si Manda vor face pate din conducere colectiva - surse

Liderii PSD s-au reunit luni seara, intr-o sedinta informala, la Parlament pentru a discuta viitorul partidului. intalnirea are loc in contextul in care presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu a avut o discutie cu Viorica Dancila si a convins-o pe aceasta sa-si depuna demisia din fruntea partidului, potrivit surselor HotNews. ro. Decizia urmeaza sa fie anuntata la sedinta Comitetului Executiv al PSD programata marti. 30 Marcel Ciolacu a reusit sa coaguleze sustinerea liderilor PSD pentru a fi sustinut ca presedinte interimar al PSD. Surse participante la discutii au declarat pentru HotNews. ro ca s-a decis ca toata conducerea Biroului Politic sa-si depuna demisia la sedinta CEX de marti.

Marcel Ciolacu, dezvaluiri despre intalnirea cu Viorica Dancila: A fost o discutie calma, asezata si productiva

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a precizat, luni seara, intr-o postare pe Facebook, ca a avut o discutie calma, asezata si productiva cu Viorica Dancila despre.

Viorica Dancila, apel de ultima ora catre Klaus Iohannis: il invit la ora 20 la Parlament pentru o dezbatere

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a transmis vineri ca echipa sa de campanie incearca sa discute cu liberalii despre o dezbatere cu Klaus Iohannis la ora 20. 00, in Parlament. Fostul premier a.

Viorica Dancila il cheama pe Klaus Iohannis la dezbatere printr-o scrisoare deschisa

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila se adreseaza, intr-o scrisoare deschisa, romanilor, jurnalistilor, formatorilor de opinie, lansand un apel public pentru a-l chema pe contracandidatul sau Klaus Iohannis la o dezbatere incepand cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului. Ea il acuza din nou pe presedinte ca fuge de intrebari si anunta ca echipa sa de campanie incearca sa contacteze staff-ul lui Iohannis.

Viorica Dancila, prima reactie dupa aflarea rezultatului de la exit-poll-uri: PSD a recastigat increderea cetatenilor romani

Viorica Dancila a asteptat rezultatul exit-poll-urilor in sediul PSD din Bucuresti, alaturi de echipa sa de campanie. Si a venit apoi cu prima reactie. Candidatul social-democrat a pierdut alegerile, obtinand doar 33,5% din voturi. Viorica Dancila, candidata PSD si sefa partidului, a primit rezultatele exit-poll in sediul PSD din soseaua Kiseleff din Bucuresti. Imediat dupa .

Viorica Dancila si sotul ei, moment de sinceritate asumat de PSD. Cum s-au cunoscut. Am luat-o cu caruta de la gara!

Viorica Dancila si sotul sau au avut un prim moment de transparenta completa. Cei doi au dezvaluit momentul in care s-au mutat impreuna si episodul de neuitat de cand candidatul de la PSD la prezidentiale a luat viata de la capat, la tara. Viorica Dancila si sotul ei, interviu sincer Viorica Dancila nu a povestit .

Firea: A fost o campanie de denigrare a PSD si de a lipi foarte multe etichete atat pe liderii PSD, cat si pe Viorica Dancila

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca la aceste alegeri a fost o campanie de denigrare a PSD si a candidatului Viorica Dancila si de a lipi etichete atat pe liderii PSD, cat si pe Viorica Dancila.

Viorica Dancila, indepartata de la conducerea PSD? Cine i-ar putea lua locul

Toti liderii PSD care au pierdut alegerile prezidentiale au fost indepartati de la conducerea partidului. Cel mai probabil, zilele Vioricai Dancila la sefia PSD sunt numarate dupa esecul din 24 noiembrie. Se ascut cutitele in sediul PSD dupa esecul de la prezidentiale. PSD s-ar pregati sa o schimbe pe Viorica Dancila de la sefia partidului .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )