Libnet.ro
UNICEF

22:00

Digi24: Surse: Baronii PSD incearca sa o convinga pe Viorica Dancila sa demisioneze maine. in locul ei - conducere colectiva

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Surse: Baronii PSD incearca sa o convinga pe Viorica Dancila sa demisioneze maine. in locul ei - conducere colectiva

Dupa esecul de la prezidentiale, Viorica Dancila a convocat sedinta Comitetului Executiv, programata marti la ora 18:30. Va fi momentul in care presedintele PSD le va cere explicatii baronilor pentru rezultatul slab, iar o parte dintre liderii din teritoriu ii vor cere Vioricai Dancila demisia ca urmarea a esecului de la prezidentiale. continuă pe Hotnews

Purtatorul de cuvant al PSD, dezvaluiri despre Viorica Dancila: Un om pe care ti l-ai dori prieten

Valeriu Steriu, purtator de cuvant PSD, a facut o serie dezvaluiri despre Viorica Dancila in ultima zi de campanie electorala. Acesta a reamintit ca este membru PSD de mai bine de 10 ani si este mandru de.

Ciolacu incearca sa linisteasca apele in PSD. Discutie cu Viorica Dancila

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a precizat, luni, ca a vorbit cu presedintele PSD,.

Ce se intampla la sediul PSD, in timpul votului. Viorica Dancila a disparut pentru mai multe ore de la biroul din Kiseleff

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati, duminica, 24 noiembrie, la alegerile prezidentiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, romanii au de ales intre Klaus Iohanis, presedintele Romaniei ales in 2014 si Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale. La sediul PSD este insa liniste. Surse apropiate partidului au declarat in .

Miscari de ultima ora in PSD. Se incearca inlaturarea Vioricai Dancila de la sefia partidului

Miscari de ultima ora in PSD. Surse politice au declarat, pentru Antena 3, ca exista deja o aripa a pucistilor, care incearca inlaturarea Vioricai Dancila. Acestia ar urma sa aiba o sedinta de.

Viorica Dancila, apel de ultima ora catre Klaus Iohannis: il invit la ora 20 la Parlament pentru o dezbatere

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a transmis vineri ca echipa sa de campanie incearca sa discute cu liberalii despre o dezbatere cu Klaus Iohannis la ora 20. 00, in Parlament. Fostul premier a.

Cine este Gabriel Oprea si ce a cautat la sediul PSD. A consolat-o pe Viorica Dancila in biroul ei

Gabriel Oprea a facut o vizita supriza celor de la Partidul Social Democrat. Controversatul personaj a revenit in atentia celor care i-au fost colegi si s-a aflat in ziua decisiva in sediul central al partidului din Kiseleff, in biroul in care social-democratii erau cuprinsi de esecul trait. Ce a facut acesta? Cine este Gabriel Oprea .

Viorica Dancila, aparitie SOC! Cum S-A iMBRACAT liderul PSD la vot! A RENUNTAT la ACCESORIUL NOROCOS... (GALERIE FOTO VIDEO)

Candidatul PSD laalegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a votat duminica dimineata, in jurul orei 08.

VIORICA DANCILA, MESAJ PENTRU ROMANI: Judecati-i pe cei care va cer votul in functie de ce au facut pentru voi

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, le-a cerut, vineri, romanilor sa-i judece pe cei care vin si le cer votul, in functie de ceea ce au facut pentru ei in acesti ani si cat respect le-au aratat.

Viorica Dancila a aflat ca la 10 august n-a fost lovitura de stat

Presedintele PSD, fostul premier Viorica Dancila, a declarat ca abia in acest moment a aflat ca la d.

Marcel Ciolacu, vizita acasa la Viorica Dancila inaintea intalnirii cu tabara nemultumitilor din PSD: Seful Camerei Deputatilor incearca sa o convinga sa demisioneze de la conducerea partidului

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, poarta, luni seara, discutii cu Viorica Dancila, in conditiile in care social-democratii incearca sa se regrupeze dupa esecul de proportii inregistrat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )