Libnet.ro
UNICEF

01:05

CIOLACU: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece cu peste 250 de voturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLACU: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece cu peste 250 de voturi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca motiunea de cenzura pe care PSD o va depune in Parlament impotriva Guvernului Orban, va trece cu peste 250 de voturi. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece cu peste 250 de voturi Avem imprumut de 1.000 de euro pe secunda

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, pe care social-democratii o vor depune in Parlament pe 17 august, va trece cu peste 250 de voturi. Pentru.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece cu peste 250 de voturi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca motiunea de cenzura pe care PSD o va depune in Parlament impotriva Guvernului Orban, va trece cu peste 250 de voturi.

Pro Romania anunta ca va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: N-a fost niciodata un haos mai mare ca acum

Delegatia Nationala a PRO Romania a discutat, luni, oportunitatea sustinerii unei motiuni de cenzura indreptate impotriva Cabinetului Orban, iar decizia a fost de a vota un astfel de demers.

Lucian Romascanu: Credem ca si USR va vota motiunea de cenzura pe care o va depune PSD in august. Sa speram ca de aceasta data Victor Ponta va face ce zice (VIDEO)

PSD va depune o motiunede cenzura impotriva guvernului Orban in luna august, indiferent daca va fi prelungita starea de alerta sau nu. Anuntul a fost facut de senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cu.

Mai depune PSD motiune de cenzura sau nu. Anuntul decisiv facut de Romascanu

PSD va depune motiunea de cenzura impotriva guvernului Orban cel mai tarziu luni si, in niciun caz, nu va renunta la aceasta miscare, a anuntat purtatorul de cuvant al formatiunii, Lucian Romascanu, la Antena 3.

Parlamentarii Pro Romania vor vota motiunea de cenzura

Parlamentarii Pro Romania vor vota motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Orban, a decis luni Delegatia permanenta a partidului, scrie Agerpres.

PSD depune pe 17 august motiunea de cenzura. Ciolacu: E timpul sa plecati acasa sau la puscarie. VIDEO

Marcel Ciolacu a anuntat miercuri ca PSD va depune motiune de cenzura prin care spera daramarea Guvernului Orban. Seful social-democratilor a facut anuntul in Parlament in timpul sedintei in care premierul Ludovic Orban a prezentat raportul privind masurile luate pentru combaterea epidemiei de coronavirus, inceperea scolilor si organizarea alegerilor.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Va spun cu certitudine ca nu vom avea un guvern PSD

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat nemultumit ca PSD va depune motiune de cenzura, in 17 august, impotriva guvernului Orban. Seful statului a spus, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Palatul Cotroceni, ca atunci cand a fost inlaturat guvernul Dancila in toamna anului trecut, toata lumea a stiut ca guvernul Orban este un guvern minoritar menit sa gestioneze treburile publice pana la organizarea alegerilor parlamentare din decembrie 2020.

Marcel Ciolacu, catre Orban: Va deranjeaza ca s-a aflat cum ati jefuit bugetul public sub umbrela starii de urgenta

Vorbe dure aruncate in plenul Parlamentului! Marcel Ciolacu, liderul PSD si al Camerei Deputatilor, i-a transmis premierului Ludovic Orban, dupa ce acesta a prezentat raportul privind deschiderea scolilor si organizarea alegerilor locale in conditii de pandemie, ca a scapat situatia de sub control si ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului, luni, pe 17 august.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2213 seconds )