Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece cu peste 250 de voturi Avem imprumut de 1.000 de euro pe secunda

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece cu peste 250 de voturi Avem imprumut de 1.000 de euro pe secunda

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, pe care social-democratii o vor depune in Parlament pe 17 august, va trece cu peste 250 de voturi. Pentru. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece cu peste 250 de voturi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca motiunea de cenzura pe care PSD o va depune in Parlament impotriva Guvernului Orban, va trece cu peste 250 de voturi.

CIOLACU: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece cu peste 250 de voturi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca motiunea de cenzura pe care PSD o va depune in Parlament impotriva Guvernului Orban, va trece cu peste 250 de voturi.

Pro Romania anunta ca va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: N-a fost niciodata un haos mai mare ca acum

Delegatia Nationala a PRO Romania a discutat, luni, oportunitatea sustinerii unei motiuni de cenzura indreptate impotriva Cabinetului Orban, iar decizia a fost de a vota un astfel de demers.

Marcel Ciolacu, catre Orban: Va deranjeaza ca s-a aflat cum ati jefuit bugetul public sub umbrela starii de urgenta

Vorbe dure aruncate in plenul Parlamentului! Marcel Ciolacu, liderul PSD si al Camerei Deputatilor, i-a transmis premierului Ludovic Orban, dupa ce acesta a prezentat raportul privind deschiderea scolilor si organizarea alegerilor locale in conditii de pandemie, ca a scapat situatia de sub control si ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului, luni, pe 17 august.

Lucian Romascanu: Credem ca si USR va vota motiunea de cenzura pe care o va depune PSD in august. Sa speram ca de aceasta data Victor Ponta va face ce zice (VIDEO)

PSD va depune o motiunede cenzura impotriva guvernului Orban in luna august, indiferent daca va fi prelungita starea de alerta sau nu. Anuntul a fost facut de senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cu.

Mai depune PSD motiune de cenzura sau nu. Anuntul decisiv facut de Romascanu

PSD va depune motiunea de cenzura impotriva guvernului Orban cel mai tarziu luni si, in niciun caz, nu va renunta la aceasta miscare, a anuntat purtatorul de cuvant al formatiunii, Lucian Romascanu, la Antena 3.

Parlamentarii Pro Romania vor vota motiunea de cenzura

Parlamentarii Pro Romania vor vota motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Orban, a decis luni Delegatia permanenta a partidului, scrie Agerpres.

Presedintele Iohannis este nevoit sa minta periodic, sustine liderul PSD, Marcel Ciolacu

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, este de parere ca presedintele Klaus Iohannis.

Liberalul Florin Roman raspunde acuzatiilor lui Marcel Ciolacu: Serios? Adrian Nastase si Liviu Dragnea ai cui presedinti au fost?

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a reactionat dupa ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat guvernarea PNL ca a aruncat tara in haos, a pierdut controlul in lupta cu epidemia de coronavirus si ca a.

Scandal in PSD! Teodorovici, la cutite cu Marcel Ciolacu: Trebuie sa isi asume batalii politice

Eugen Teodorovici l-a criticat dur liderul PSD, Marcel Ciolacu, spunand nu si-a asumat batalii politice si ca din cauza lui partidul nu reuseste sa acumuleze capital electoral.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )