Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ciolacu: Nicio functie din Parlament nu va fi ocupata de cineva din conducerea PSD

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu: Nicio functie din Parlament nu va fi ocupata de cineva din conducerea PSD

Consiliul Politic National al PSD a decis, joi, ca nicio functie din Parlament nu va fi ocupata de un membru al conducerii partidului sau de un presedinte de organizatie, a anuntat liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu: Nicio functie din Parlament nu va fi ocupata de catre un membru al conducerii Partidului Social Democrat sau de catre un presedinte de organizatie (VIDEO)

Liderul social democratilor, Marcel Ciolacu a sustinut o conferinta de presa in cursul zilei de joi, la sediul PSD. Ciolacu a anuntat ca nicio functie din Parlament nu va fi ocupata de unul dintre membrii.

Ciolacu, dupa anuntul liderului PNL: Nu, subsemnatule Orban, tu nu mai poti avea nicio functie in statul roman

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat miercuri seara dupa anuntul lui Ludovic Orban privind variantele PNL pentru negocierile cu USR-PLUS si UDMR, spunand ca circul pierzatorilor nu mai pleaca din oras. Nu, subsemnatule Orban, tu nu mai poti avea nicio functie in statul roman, ii transmite Ciolacu lui Orban.

USR PLUS: Jocurile din Parlament, finalizate la CCR - pensiile speciale scapa de impozitare

Alianta USR PLUS sustine ca jocurile din Parlament privind impozitarea pensiilor speciale au fost finalizate de CCR prin decizia de neconstitutionalitate de astazi, ceea ce face ca aceste venituri sa nu dispara, cel putin inca un timp de acum inainte.

Marcel Ciolacu: Vocile nationaliste din PSD nu mai erau credibile. S-au folosit de acest nationalism pentru a-si rezolva problemele personale penale

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca isi asuma decizia politica de renuntare la vocile nationalistedin randul social-democratilor care, spune el, nu mai erau credibile si se foloseau de acest mesaj pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )