Libnet.ro
UNICEF

12:15

Marcel Ciolacu: Nicio functie din Parlament nu va fi ocupata de catre un membru al conducerii Partidului Social Democrat sau de catre un presedinte de organizatie (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Nicio functie din Parlament nu va fi ocupata de catre un membru al conducerii Partidului Social Democrat sau de catre un presedinte de organizatie (VIDEO)

Liderul social democratilor, Marcel Ciolacu a sustinut o conferinta de presa in cursul zilei de joi, la sediul PSD. Ciolacu a anuntat ca nicio functie din Parlament nu va fi ocupata de unul dintre membrii. continuă pe B1

Ciolacu: Nicio functie din Parlament nu va fi ocupata de cineva din conducerea PSD

Consiliul Politic National al PSD a decis, joi, ca nicio functie din Parlament nu va fi ocupata de un membru al conducerii partidului sau de un presedinte de organizatie, a anuntat liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Vocile nationaliste din PSD nu mai erau credibile. S-au folosit de acest nationalism pentru a-si rezolva problemele personale penale

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca isi asuma decizia politica de renuntare la vocile nationalistedin randul social-democratilor care, spune el, nu mai erau credibile si se foloseau de acest mesaj pe.

Ciolacu, dupa anuntul liderului PNL: Nu, subsemnatule Orban, tu nu mai poti avea nicio functie in statul roman

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat miercuri seara dupa anuntul lui Ludovic Orban privind variantele PNL pentru negocierile cu USR-PLUS si UDMR, spunand ca circul pierzatorilor nu mai pleaca din oras. Nu, subsemnatule Orban, tu nu mai poti avea nicio functie in statul roman, ii transmite Ciolacu lui Orban.

Camera a luat act de demisiile lui Marcel Ciolacu si Dan Barna

Camera Deputatilor a luat act, in plenul de marti, de demisiile din functie a mai multor deputati. De la PSD este vorba despre Marcel Ciolacu, Alfred Simonis, Daniel Suciu si Nicusor Halici iar de la USR sunt mai multi parlamentari, printre care fiind si liderul partidului Dan Barna. Acestia anuntasera in luna noiembrie ca demisioneaza din Parlament, in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensii speciale, potrivit News.

Camera a luat act, in plenul de marti, de demisiile din functia de deputat ale lui Marcel Ciolacu, Dan Barna si ale mai multor deputati PSD si USR

Camera Deputatilor a luat act, in plenul de marti, de demisiile din functie a mai multor deputati. De la PSD este vorba despre Marcel Ciolacu, Alfred Simonis, Daniel Suciu si Nicusor Halici iar de la USR sunt mai multi parlamentari, printre care fiind si liderul partidului Dan Barna. Acestia anuntasera in luna noiembrie ca demisioneaza din Parlament, in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensii speciale.

Marcel Ciolacu: E posibil sa nu se constituie Parlamentul pe 21 decembrie Daca vrei sa iei in batjocura votul romanilor si imparti tu tot, dupa cheremul tau, normal ca reactia sa fie in aceeasi masura

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat ca e posibil ca noul Parlament sa nu se poata constitui pe 21 decembrie, asa cum a anuntat presedintele Klaus Iohannis, din lipsa de cvorum. Ciolacu a insistat ca el nu.

Marcel Ciolacu: PSD a castigat alegerile, daca se face un guvern de uniune nationala, partidul care a castigat alegerile propune primul ministru

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca, in situatia formarii unui guvern de uniune nationala, considera normala participarea la decizia executiva a tuturor fortelor politice parlamentare, insa anunta ca PSD nu va vota niciodata in Parlament o alta propunere de premier decat pe cea facuta de PSD, in persoana medicului Alexandru Rafila.

Marcel Ciolacu: Am informat pe toata lumea, vedeti, avem posibilitatea sa nu se constituie Parlamentul Romaniei pe data de 21

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, detinatorul functiei de presedinte al Camerei Deputatilor, sustine ca exista posibilitatea ca noul Parlament sa nu se poata constitui in 21 decembrie, daca nu este intrunit cvorumul. El spune ca nu instiga, dar ca fiecare poate sa aiba o problema in acea zi.

Marcel Ciolacu, atac la Guvernul Orban: Strangeti-va circul ridicol si plecati odata acasa! Pierzatorilor!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, lansaeaza un nou atac catre Guvernul Orban. Oamenii mor pe capete, in timp ce voi, inconstientilor, continuati sa va bateti pe ciolan, a spus Marcel Ciolacu.

Ludovic Orban, desfiintat de Marcel Ciolacu. Acuze fara precedent

Presedintele PSD Marcel Ciolacu il acuza pe Ludovic Orban ca mituieste primarii PNL pentru a ramane in continuare la sefia partidului. Totodata el a precizat ca niciun Guvern sau premier nu si-a permis sa emita o astfel de hotarare, insa sub Guvernul lui Orban s-a intamplat de trei ori acest lucru. Ludovic Orban, desfiintat de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )