Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ciolacu: PSD va veni cu o propunere de premier din afara partidului. Orban sa demisioneze daca vrea anticipate

Antena3 Antena3,
Ciolacu: PSD va veni cu o propunere de premier din afara partidului. Orban sa demisioneze daca vrea anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, ca in cazul in care motiunea de cenzura va trece de votul parlamentarilor, atunci social-democratii vor veni, cel mai probabil, cu o propunere de premier din afara partidului. continuă pe Antena3

PSD: Ar fi a cincea motiune de cenzura care trece. Avem 232 de voturi si negociem cu parlamentari din afara partidului

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca PSD si UDMR au impreuna 232 de voturi si ar miza pe alte 7-8 voturi din afara grupurilor lor parlamentare, avand discutii individuale cu deputati si senatori, in vederea demiterii Cabinetului Orban prin motiune de cenzura. El a mai sustinut ca, in cazul in care motiunea trece, social-democratii ar putea merge la consultari cu propunerea unui premier de stanga, dar care sa nu fie membru al partidului.

PSD contra PSD: Un fost sef din partid a dat in judecata formatiunea politica - DOCUMENT

Fostul presedinte al PSD Cluj, Liviu Alexa, ziarist la origine, a anuntat vineri, pe pagina sa de Facebook, ca a dat in judecata PSD pentru numirea ilegala si nestatutara a lui Marcel Ciolacu pe functia de presedinte interimar al partidului.

Ciolacu: Sunt sigur ca acum avem voturile necesare sa treaca motiunea de cenzura

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat luni, dupa ce motiunea de cenzura initiata de social-democrati a fost prezentata in Parlament, ca este sigur ca acum exista voturile necesare sa treaca motiunea de cenzura. Referindu-se la faptul ca anterior spusese ca PSD nu va propune premier, in cazul in care guvernul cade ca rezultat al adoptarii motiunii de cenzura, ca PSD va veni cu o propunere de prim-ministrul din afara partidului.

Marcel Ciolacu: PSD nu are nicio problema cu niciun fel de alegeri Primarii vor fi alesi dintr-un singur tur, este evident

PSD nu are nicio problema cu niciun fel de alegeri, a afirmat Marcel Ciolacu, presedintele interimar al formatiunii, care a precizat ca supravietuirea Guvernului Orban la motiunea de cenzura ar fi un esec.

Marcel Ciolacu: PSD si UDMR nu doresc o intelegere si un proiect politic comun in acest moment

PSD si UDMR nu doresc un proiect politic comun in acest moment, a declarat, luni, presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )