Libnet.ro
UNICEF

19:30

DANCILA, DESPRE CAZUL DIN OLT: Vom lua masuri foarte stricte in cazul adolescentei disparute

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCILA, DESPRE CAZUL DIN OLT: Vom lua masuri foarte stricte in cazul adolescentei disparute

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, referitor la cazul adolescentelor disparute din Olt, ca i-a cerut ministrului de Interne sa mearga la fata locului si sa aiba cat mai repede concluziile anchetei. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila, despre cazul din Olt: Vom lua masuri foarte stricte

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, referitor la cazul adolescentelor disparute din Olt, c.

Viorica Dancila: Am cerut ministrului de Interne sa mearga la Caracal. Vom lua masuri foarte ferme

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, despre cazul fetei care a fost ucisa in Olt, ca ministrul Afacerilor Interne Nicolae Moga se va deplasa la Caracal pentru a avea concluziile anchetei cat mai rapid posibil, scrie Mediafax. Aceasta a spus ca vor fi luate masuri foarte ferme in ceea ce priveste interventia autoritatilor.

Viorica Dancila, despre protestele din 10 august: Au semanat cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri seara la Digi24 despre protestele de anul trecut din 10 august ca au semanat cu o lovitura de stat.

Dancila vorbeste despre protestele din 10 august si iti arata ca nu a inteles nimic

Protestul din 10 august 2018 este o pata neagra in istoria Romaniei, un moment terifiant in care mii de oameni au suferit teribil la mana jandarmeriei. Dancila crede totusi reactiile fortelor de ordine a fost justificata, pentru seamana cu o lovitura de stat. Din motive greu de inteles, Viorica Dancila a vorbit aseara la Digi .

Digi24: CTP comenteaza declaratiile Vioricai Dancila despre 10 august: O zicere pentru pitecantropi!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca Viorica Dancila nu s-a distantat de Liviu Dragnea, ba ii reia chiar bucati din discurs, din calcul politic. Iar atunci cand vorbeste despre protestele din 10 august, ea lucreaza cu tertipul: Nu spun, da zic, a aratat CTP intr-o interventie telefonica la Digi24, dupa ce Viorica Dancila a acordat un interviu postului de televiziune.

Politolog, despre cazul preotului Raduca: Acest lucru este expresia extrema a unui fenomen mult mai amplu

Politologul Alexandru Racu vorbeste intr-o postare pe pagina sa de Facebook despre cazul preotului Vasile Raduca care a starnit un val de reactii dupa declaratiile sale scandaloase privind violul. Alexandru.

Disperare intr-o familie din Olt. Alexandra s-a urcat intr-o masina la ocazie si a disparut

Disperare intr-o familie din Olt. O fata in varsta de 15 ani este de negasit de aproximativ 24 de ore. Alexandra Macesanu a fost vazuta ultima data dupa ce s-a urcat intr-o masina la ocazie, in.

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

Ramona Manescu, despre votul din Diaspora: Fac un apel sa se inscrie cat mai multi romani pe listele de vot. Este o cheltuiala in plus pentru statul roman

Ramona Manescu, noul ministru Externe si fost europarlamentar timp de 12 ani, a vorbit la Punctul De intalnire despre votul din Diaspora, subliniind ca dreptul de a vota al romanilor din Diaspora nu poate.

Explicatia lui Dancila pentru numirea lui Vasile Ciurchea, urmarit penal, la sefia CNAS: Aveam nevoie de un specialist daca va fi inculpat, voi lua masuri

Premierul Viorica Dancila sustine ca l-a numit pe Vasile Ciurchea, la sefia CNAS, chiar daca este urmarit penal pentru ca avea nevoie de un specialist. Ea a precizat ca, daca acesta va fi inculpat, va lua masurile care se impun.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )