Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolos, despre tragedia din educatie: Seninatatea doamnei ministru ne da fiori

Hotnews Hotnews,
 Ciolos, despre tragedia din educatie: Seninatatea doamnei ministru ne da fiori

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune, referitor la rezultatele PISA, ca Romania nu e in stare sa formeze tineri capabili sa se descurce in situatii concrete de viata, dar ministrul Educatiei ne spune sa stam linistiti. Seninatatea doamnei ministru ne da fiori, a reactionat fostul premier. continuă pe Hotnews

Dacian Ciolos, dupa reactia ministrului Educatiei privind rezultatele PISA: Seninatatea doamnei ministru ne da fiori. in fapt, este o tragedie

Dacian Ciolos critica, pe Facebook, reactia ministrului Educatiei cu privire la rezultatele dezatruoase obtinute de elevii romani la ultimele teste PISA aratand ca seninatatea doamnei ministru ne da.

Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Ce masuri vrea sa ia

Astazi, in plenul Parlamentului Romaniei, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a avut cateva declaratii politice legate de romanii din diaspora. Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Apelul public facut de Presedintele Romaniei de astazi, din Parlamentul Romaniei a avut ca subiect principal romanii din diaspora si numarul reprezentantilor acestora in cele doua .

DACIAN CIOLOS: Reforma invatamantului din Romania este o urgenta

Reforma invatamantului din Romania este o urgenta si trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern responsabil, iar aceasta trebuie facuta impreuna cu cei mai buni specialisti pe care Romania ii are, a afirmat liderul PLUS, Dacian Ciolos.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )