Libnet.ro
UNICEF

22:16

CIOLOS: Exista mai multe argumente pentru desfiintarea Sectiei Speciale decat pentru mentinerea ei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLOS: Exista mai multe argumente pentru desfiintarea Sectiei Speciale decat pentru mentinerea ei

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a apreciat ca exista mai multe argumente pentru desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie decat pentru mentinerea ei. continuă pe Ziarul Bursa

Record istoric la Survivor Romania 2021. Ce concurenta are cele mai multe voturi pentru eliminare

Lupta este din ce in ce mai stransa la Survivor Romania 2021! in editia de vineri, 12 februarie, a emisiunii de la Kanal D, echipa Razboinicilor a avut parte de momente dificile, dupa ce membrii au fost nevoiti sa voteze un concurent spre eliminare. Faimosii au reusit sa-i invinga pe Razboinici cu un scor zdrobitor, .

Doua asociatii ale magistratilor, critici dure la adresa CSM dupa avizul negativ pentru desfiintarea Sectiei speciale: Atitudine revoltatoare

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie lanseaza acuzatii dure la adresa Consiliului Superior al Magistraturii, pentru avizul negativ dat cu o zi in urma proiectului de lege privind desfiintarea Sectiei speciale. Exponentii votului negativ al Consiliului Superior al Magistraturii privitor la proiectul de desfiintare a SIIJ nesocotesc idealurile de onestitate si integritate la care a aderat, prin esenta sa, corpul magistratilor din Romania, in ceea ce priveste excluderea oricaror piedici procedurale in desfasurarea proceselor penale, spun cele doua asociatii ale magistratilor.

CSM, CAPTIV INTRE EXTREME Aviz negativ pentru desfiintarea Sectiei speciale de anchetare a magistratilor

Stelian Ion, ministrul Justitiei, a contabilizat, ieri, primul esec din mandatul sau, dupa ce plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis, cu majoritate de voturi, 11 la 8, sa avizeze negativ proiectul legislativ privind desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ).

Forumul Judecatorilor si Initiativa pentru Justitie, critici pentru CSM dupa avizul negativ pentru desfiintarea Sectiei Speciale

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie critica CSM pentru avizul negativ dat joi proiectului de lege al Ministerului Justitiei care vizeaza desfiintarea Sectiei speciale pentru magistrati SIIJ).

VIDEO Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a semnat si trimis Guvernului proiectul pentru desfiintarea Sectiei Speciale, avizat negativ de CSM

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a semnat vineri dimineata proiectul de desfiintare a controversatei Sectii de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ). Acesta a precizat, intr-o conferinta de presa, ca a luat aceasta decizie in ciuda avizului negativ al CSM, pentru a aduce normalitate in sistemul de justitie.

VIDEO Barna: Legea de desfiintare a SIIJ ar putea fi adoptata in urmatoarea luna Protest la Ministerul Justitiei, in timp ce CSM discuta desfiintarea sectiei speciale

Vicepremierul Dan Barna estimeaza ca legea pentru desfiintarea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ) ar putea fi adoptata de Parlament in urmatoarea luna. Declaratiile au loc in contextul in care Consiliul Superior al Magistraturii dezbate joi in plen proiectul de desfiintare a SIIJ, iar in timpul sedintei cateva zeci de oameni, in frunte cu senatoarea Diana Sosoaca, exclusa din AUR, au protestat fata de acest demers, in fata Ministerului Justitiei.

STELIAN ION: Am trimis Guvernului propunerea de proiect legislativ pentru desfiintarea SIIJ

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, anunta ca a trimis, vineri dimineata, la Guvern proiectul legislativ pentru desfiintarea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie, subliniind ca avizul negativ dat de CSM este unul consultativ.

STELIAN ION: Am trimis Guvernului propunerea de proiect legislativ pentru desfiintarea SIIJ

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, anunta ca a trimis, vineri dimineata, la Guvern proiectul legislativ pentru desfiintarea Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie, subliniind ca avizul negativ dat de CSM este unul consultativ.

CSM a dat aviz negativ dar mergem mai departe cu desfiintarea Sectiei Speciale, sustine Ciolos

Desi CSM a dat aviz negativ, noi mergem mai departe cu desfiintarea Sectiei Speciale, a declarat c.

CSM discuta proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii discuta, joi, proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )