Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ciolos: Proiectul de tara coordonat de presedintele Klaus Iohannis va avea si o componenta economica

România Liberă România Liberă,
Ciolos: Proiectul de tara coordonat de presedintele Klaus Iohannis va avea si o componenta economica

Proiectul de tara coordonat de presedintele Klaus Iohannis va avea o abordare generala referitoare la ceea ce-si propune Romania pentru anii urmatori si va include si o componenta economica, a declarat premierul Dacian Ciolos, luni, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Ciolos: Proiectul de tara coordonat de presedintele Iohannis va avea si o componenta economica

Proiectul de tara coordonat de presedintele Klaus Iohannis va avea o abordare generala referitoare la ceea ce-si propune Romania pentru anii urmatori si va include si o componenta economica, a declarat.

Klaus Iohannis anunta un nou proiect de tara. Vom stabili care este locul Romaniei, rolul si nivelul de ambitie in UE

Presedintele Klaus Iohannis a participat la Palatul Cotroceni, alaturi depremierul Dacian Ciolos, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si liderii partidelor parlamentare, la a doua runda de.

Klaus Iohannis, dupa consultarile pe tema Brexit: Este nevoie de un nou proiect de tara un proiect post-aderare, care vine la zece ani dupa ce Romania a devenit membra a UE (VIDEO)

Este nevoie de un proiect de tara post-aderare, a declarat presedintele Klaus Iohannis, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, convocate pe tema Brexit, informeaza B1 TV. La discutii au participat premierul Da.

Este nevoie de un nou proiect de tara pentru Romania viitorului in UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca este nevoie de un nou proiect de tara pentru Romania, precizand ca toti liderii politici care au fost invitati la consultarile de la Palatul Cotroceni au fost de acord sa participe la acest proiect.

Cum arata Klaus Iohannis cand mananca ardei iuti sau cand e fericit. Un GIF cu presedintele a amuzat tot internetul (FOTO)

Pe internet a aparut un GIF, cu mai multe poze, in care apare presedintele Klaus Iohannis, in diferite situatii. Doar background-ul fotografiei si descrierea acesteia sunt schimbate, iar poza cu Iohannis.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Justitiei: Integritatea si cinstea sunt asteptate in continuare de la politicieni

Integritatea si cinstea sunt asteptate in continuare de la politicieni, de la alesii locali si de la toti cei care fac parte din administratie, afirma presedintele Klaus Iohannis intr-un mesaj transmis duminica, prin intermediul consilierul prezidential Simina Tanasescu, la evenimentul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii cu prilejul Zilei Justitiei, relateaza Agerpres.

Klaus Iohannis: Elie Wiesel va ramane in constiinta umanitatii ca un mare spirit care s-a opus tiraniei si a militat neobosit pentru cauza celor defavorizati

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj de condoleante la incetarea din viata a scriitorului Elie Wiesel. Seful statului arata ca Elie Wiesel a fost una dintre personalitatile cele mai influente, folosindu-si aceasta forta pemtru a propovadui pacea si ca va ramane in constiinta umanitatii ca un mare spirit care s-a opus tiraniei si a militat neobosit pentru cauza celor defavorizati.

Ziua nationala a SUA, celebrata la Bucuresti. Klaus Iohannis: SUA reprezinta, pentru Romania, un garant al securitatii sale

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen participa, vineri seara, la un eveniment dedicat zilei nationale a Statelor Unite, sarbatorita, anual, in data de 4 iulie.

Klaus Iohannis are noi consilieri prezidentiali

Presedintele Klaus Iohannis si-a numit doi noi consilieri prezidentiali. Seful statului a semnat vineri, 1 iulie, decretele pentru numirea in functia de Consilier Prezidential a Deliei Dinu si a lui George Vladimir Duhan.

Klaus Iohannis: Summit-ul de la Varsovia este esential pentru consolidarea securitatii si apararii colective (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost vineri prezent la comandamentul NATO de la Bucuresti si a facut o declaratie de presa despre Summit-ul NATO de la Varsovia si pozitia Romaniei. Seful statului a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )