Libnet.ro
UNICEF

19:30

Klaus Iohannis, dupa consultarile pe tema Brexit: Este nevoie de un nou proiect de tara un proiect post-aderare, care vine la zece ani dupa ce Romania a devenit membra a UE (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa consultarile pe tema Brexit: Este nevoie de un nou proiect de tara un proiect post-aderare, care vine la zece ani dupa ce Romania a devenit membra a UE (VIDEO)

Este nevoie de un proiect de tara post-aderare, a declarat presedintele Klaus Iohannis, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, convocate pe tema Brexit, informeaza B1 TV. La discutii au participat premierul Da. continuă pe B1

Iohannis, dupa consultarile de la Cotroceni: E nevoie de un nou proiect de tara pentru Romania, acesta a fost mesajul meu catre liderii politici. Toti au fost de acord sa participe la elaborarea acestuia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara, la finalul consultarilor avute la Palatul Cotroceni cu liderii formatiunilor parlamentare, ca mesajul pe care l-a transmis acestora in cadrul intalnirii a fost ca este nevoie de un nou proiect de tara pentru Romania si ca toti au fost de acord sa participe la elaborarea acestuia.

Este nevoie de un nou proiect de tara pentru Romania viitorului in UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca este nevoie de un nou proiect de tara pentru Romania, precizand ca toti liderii politici care au fost invitati la consultarile de la Palatul Cotroceni au fost de acord sa participe la acest proiect.

Concluziile consultarilor la Cotroceni, pe tema Brexitului. Iohannis: este nevoie de un nou proiect de tara pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si liderii partidelor parlamentare participa, luni, la o noua runda de consultari pe tema referendumului din Marea Britanie, la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 17.

Iohannis are luni consultari cu premierul Ciolos, Isarescu si liderii partidelor parlamentare pe tema Brexit

Presedintele Klaus Iohannis are luni, de la ora 17. 00, consultari cu premierul Dacian Ciolos, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si cu liderii partidelor parlamentare pe tema situatiei create in urma referendumului din Marea Britanie, intalnirea avand loc pentru prezentarea concluziilor Consiliului European de saptamana trecuta.

Dacian Ciolos, Mugur Isarescu si liderii partidelor parlamentare, asteptati luni la Cotroceni pentru o noua runda de consultari pe tema Brexit

Presedintele Klaus Iohannis, ii va primi luni, la ora 17:00, la Palatul Cotroceni, pe premierul Dacian Ciolos si pe guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, dar si pe liderii partidelor parlamentare, pentru a doua runda de consultari pe tema situatiei create in urma referendumului din Marea Britanie pe tema Brexitului, anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Klaus Iohannis: Summit-ul de la Varsovia este esential pentru consolidarea securitatii si apararii colective (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost vineri prezent la comandamentul NATO de la Bucuresti si a facut o declaratie de presa despre Summit-ul NATO de la Varsovia si pozitia Romaniei. Seful statului a.

Klaus Iohannis anunta un nou proiect de tara. Vom stabili care este locul Romaniei, rolul si nivelul de ambitie in UE

Presedintele Klaus Iohannis a participat la Palatul Cotroceni, alaturi depremierul Dacian Ciolos, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, si liderii partidelor parlamentare, la a doua runda de.

Cum arata Klaus Iohannis cand mananca ardei iuti sau cand e fericit. Un GIF cu presedintele a amuzat tot internetul (FOTO)

Pe internet a aparut un GIF, cu mai multe poze, in care apare presedintele Klaus Iohannis, in diferite situatii. Doar background-ul fotografiei si descrierea acesteia sunt schimbate, iar poza cu Iohannis.

Ciolos: Proiectul de tara coordonat de presedintele Klaus Iohannis va avea si o componenta economica

Proiectul de tara coordonat de presedintele Klaus Iohannis va avea o abordare generala referitoare la ceea ce-si propune Romania pentru anii urmatori si va include si o componenta economica, a declarat premierul Dacian Ciolos, luni, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook de Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii

Klaus Iohannis a transmis pe Facebook un mesaj de Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii. Astazi, Statele Unite ale Americii aniverseaza Ziua Independentei. Declaratia de Independenta, adoptata.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )