Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cum arata Klaus Iohannis cand mananca ardei iuti sau cand e fericit. Un GIF cu presedintele a amuzat tot internetul (FOTO)

B1 B1,
Cum arata Klaus Iohannis cand mananca ardei iuti sau cand e fericit. Un GIF cu presedintele a amuzat tot internetul (FOTO)

Pe internet a aparut un GIF, cu mai multe poze, in care apare presedintele Klaus Iohannis, in diferite situatii. Doar background-ul fotografiei si descrierea acesteia sunt schimbate, iar poza cu Iohannis. continuă pe B1

Klaus Iohannis, la Bruxelles: Pana cand paraseste UE, Marea Britanie va respecta libertatea de circulatie a cetatenilor si drepturile cetatenilor europeni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul primei intalniri a liderilor europeni dupa Brexit, ca cele 27 de state care raman in Uniunea Europeana se angajeaza sa pastreze unitatea si coeziunea uniunii. In ceea ce priveste demararea procesului de iesire a Marii Britanii din UE, liderii europeni au convenit ca este necesara derularea procesului intr-o maniera predictibila, astfel incat este necesara o notificare din partea Regatului. Iohannis a adaugat ca, pana la Brexitul efectiv, Marea Britanie isi pastreaza statutul de stat membru cu toate drepturile si obligatiune, astfel incat va respecta, la randul sau, libertatea de circulatie a cetatenilor si drepturile cetatenilor europeni.

Ziua nationala a SUA, celebrata la Bucuresti. Klaus Iohannis: SUA reprezinta, pentru Romania, un garant al securitatii sale

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen participa, vineri seara, la un eveniment dedicat zilei nationale a Statelor Unite, sarbatorita, anual, in data de 4 iulie.

Klaus Iohannis are noi consilieri prezidentiali

Presedintele Klaus Iohannis si-a numit doi noi consilieri prezidentiali. Seful statului a semnat vineri, 1 iulie, decretele pentru numirea in functia de Consilier Prezidential a Deliei Dinu si a lui George Vladimir Duhan.

Klaus Iohannis: Summit-ul de la Varsovia este esential pentru consolidarea securitatii si apararii colective (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost vineri prezent la comandamentul NATO de la Bucuresti si a facut o declaratie de presa despre Summit-ul NATO de la Varsovia si pozitia Romaniei. Seful statului a.

Scandal intre Klaus Iohannis si directorul Serviciului de Informatii Externe, Mihai Razvan Ungureanu. De la ce a pornit totul

Intre presedintele Klaus Iohannis si directorul Serviciului de Informatii Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a izbucnit un conflict destul de puternic, in urma caruia, s-a aflat faptul ca presedintele i-a cerut lui MRU sa demisioneze printr-un SMS.

Klaus Iohannis a convocat luni, la ora 17.00, consultarile cu Dacian Ciolos, Mugur Isarescu si liderii politici pe tema Brexit

Klaus Iohannis a convocat luni, la ora 17:00, a doua runda de consultari la Palatul Cotroceni cu premierul Dacian Ciolos, guvernatorul BNR Mugur Isarescu si liderii partidelor politice, pe tema iesirii Marii Britanii din UE, unde se va propune formarea.

Ion Cristoiu: De ce nu s-o fi facut Klaus Iohannis filosof? Nu era nevoie sa se deplaseze la Bruxelles. Putea sa le trimita celorlalti membri ai Consiliului ce se spune despre UE pe Wikipedia

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de joi de pe blogul personal despre participarea presedintelui Klaus Iohannis la reuniunea primului Consiliu European organizat dupa referendumul.

Klaus Iohannis, dupa incheierea summit-ului Consiliului European: Regatul Unit va respecta in acesta perioada libertatea de circulatie a cetatenilor si drepturile muncitorilor europeni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul summit-ului Consiliului European de la Bruxelles, ca liderii care au participat la reauniunii au convenit asupra faptului ca, in contextul votului.

Klaus Iohannis, dupa incheierea summit-ului Consiliului European: Regatul Unit va respecta in aceasta perioada libertatea de circulatie a cetatenilor si drepturile muncitorilor europeni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul summit-ului Consiliului European de la Bruxelles, ca liderii care au participat la reauniunii au convenit asupra faptului ca, in contextul votului.

Klaus Iohannis: Regretam rezultatul referendumului din Marea Britanie. Dreptul de libera circulatie si la munca va fi respectat in continuare

Presedintele Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa, miercuri, dupa sedintele Consiliului European, acesta dand asigurari ca dreptul la circulatie si de munca al romanilor din Marea Britanie nu va fi afectat in urmatoarea perioada.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2787 seconds )