Libnet.ro
UNICEF

16:45

CIOLOS: Ce s-a intamplat la Piatra Neamt nu din cauza lipsei banilor s-a intamplat ci din cauza acestei politizari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLOS: Ce s-a intamplat la Piatra Neamt nu din cauza lipsei banilor s-a intamplat ci din cauza acestei politizari

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a declarat, astazi, ca situatii precum cele inregistrate la spitalele din Suceava si Piatra Neamt s-au datorat atitudinii politicienilor, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Nu am niciun motiv sa imi dau demisia dupa ceea ce s-a intamplat la Piatra Neamt

Premierul Ludovic Orban considera ca nu are niciun motiv pentru a-si da demisia dupa incendiul produs in spitalul de la Piatra Neamt, el aratand ca ceea ce s-a intamplat tine de managementul unui spital si de deciziile care s-au luat legate de functionarea unei sectii de terapie intensiva.

ORBAN: Nu am niciun motiv sa imi dau demisia dupa ceea ce s-a intamplat la Piatra Neamt

Premierul Ludovic Orban considera ca nu are niciun motiv pentru a-si da demisia dupa incendiul produs in spitalul de la Piatra Neamt, el aratand ca ceea ce s-a intamplat tine de managementul unui spital si de deciziile care s-au luat legate de functionarea unei sectii de terapie intensiva, conform Agerpres.

TOMAC: Daca am fi avut o noua legislatie in sanatate, situatia de la Piatra Neamt nu s-ar fi intamplat

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, astazi, la Iasi, ca tragedia care a avut loc la Spitalul Judetean din Piatra Neamt nu s-ar fi intamplat daca s-ar fi aplicat reforma in sanatate propusa de acest partid in urma cu 4 ani, relateaza Agerpres.

Bietul medic-erou de la Piatra Neamt. Ce a facut inainte de incendiul de la ATI. Mare respect!

Medicul-erou care a sarit in foc la spitalul de la Piatra Neamt, Ioan Catalin Denciu, nu mai avea timp sa ajunga pe acasa. in luna octombrie, acesta a petrecut aproape o saptamana la ATI. Bietul medic-erou de la Piatra Neamt. Ce a facut inainte de incendiul de la ATI Medicul care a sarit in foc .

Mircea Cotavariu, condus pe ultimul drum. Cunoscutul antrenor de lupte din Piatra Neamt, decedat in urma incendiului de la ATI

Mircea Cotavariu, Cunoscutul antrenor de lupte din Piatra Neamt, decedat in urma incendiului, condus astazi pe ultimul drum. Antrenorul se afla internat la sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt.

Ultima ora: cum se simte medicul-erou de la Piatra Neamt. Ministerul Sanatatii tocmai a facut anuntul

Ministerul Sanatatii a anuntat care este starea de sanatate a medicului erou Catalin Denicu, care a fost ranit grav in incendiul de la spitalul Piatra Neamt. Starea de sanatate a acestuia este stabila, insa medicul este intubat si urmeaza un tratament specific la spitalul militar din Bruxelles, Regina Astrid. Ultimele date despre starea de sanatate .

Trupul regretatei actrite Draga Olteanu Matei, depus la cinematograful Dacia Mon Amour din Piatra Neamt. Pana cand i se va putea aduce un ultim omagiu

Joi seara, sicriul cu trupul neinsufletit al regretatei actrite Draga Olteanu Matei a fost depus pe scena cinematografului Dacia Mon Amour, fiind adus pe brate de militarii Garnizoanei Piatra-Neamt. Oamenii i.

Nelu Tataru, gafa monumentala in cazul medicului erou de la Piatra Neamt. Ce ii este interzis sa faca de acum inainte

Tragedia petrecuta la Piatra Neamt a marcat o tara intreaga, fiind cel mai dezastruos incendiu din ultimii cinci ani, dupa evenimentul tragic de la Colectiv. Pe langa bilantul catastrofal al victimelor, autoritatile au aparut, pe rand, cu informatii, unele mai grele decat celalalte. Ultima veste trista anuntata de ministrul Sanatatii a fost faptul ca medicul .

Durere fara margini la inmorantarea mamei Tatiana, una dintre victimele tragediei de la Piatra Neamt. Ce a presimtit in ziua mortii

Tragedia de la Piatra Neamt a ingrozit o tara intreaga, dupa ce zece oameni nevinovati au pierit intr-un mod infiorator din vina unui sistem medical depasit. in cursul zilei de ieri, mama Tatiana, asa cum ii spuneau zecile de copii pe care i-a crescut, a fost inmormantata cu lacrimi si multa durere. A fost mama .

Bani negri (pentru zile albe), o serie HBO, facuta in Piatra Neamt, despre oameni cinstiti ce nu-si gasesc locul intr-o societate corupta. Interviu cu Daniel Sandu, regizorul si scenaristul filmului

Bani negri pentru zile albe), un nou serial romanesc produs de HBO Europe, care va fi lansat pe 22 noiembrie, prezinta povestea unor oameni cinstiti care nu-si gasesc locul intr-o societate distrusa de coruptie. inainte de premiera, am vorbit cu Daniel Sandu, regizorul si scenaristul filmului, despre societatea din Romania, despre tragedia de la Piatra Neamt locul unde se desfasoara si actiunea filmului), coruptie, religie, storytelling si industria cinematografica post-pandemie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )