Libnet.ro
UNICEF

14:15

Trupul regretatei actrite Draga Olteanu Matei, depus la cinematograful Dacia Mon Amour din Piatra Neamt. Pana cand i se va putea aduce un ultim omagiu

B1 B1,
Trupul regretatei actrite Draga Olteanu Matei, depus la cinematograful Dacia Mon Amour din Piatra Neamt. Pana cand i se va putea aduce un ultim omagiu

Joi seara, sicriul cu trupul neinsufletit al regretatei actrite Draga Olteanu Matei a fost depus pe scena cinematografului Dacia Mon Amour, fiind adus pe brate de militarii Garnizoanei Piatra-Neamt. Oamenii i. continuă pe B1

Sicriul actritei Draga Olteanu Matei, depus la Cinematograful Mon Amour din Piatra Neamt

Sicriul cu trupul neinsufletit al actritei Draga Olteanu Matei a fost depus la Cinematograful Mon Amour din Piatra Neamt si va ramane acolo vineri si sambata, iar cei care vor dori pot merge sa isi ia ramas bun. Actrita va fi inmormantata cu onoruri militare, duminica.

Sicriul cu trupul neinsufletit al actritei Draga Olteanu Matei, depus la Cinematograful Dacia Mon Amour din Piatra Neamt

Sicriul cu trupul neinsuifletit al indragitei actrite Draga Olteanu a fost depus la Cinematograful Dacia Mon Amour din Piatra Neamt, unde prietenii si cunoscutii vor putea merge sa prezinte un ultim omagiu.

Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, despre moartea marii actrite Draga Olteanu Matei: Teatrul si filmul romanesc au pierdut un nume si un chip de referinta

Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, a transmis miercuri un mesaj in care isi exprima regretul pentru moartea actritei Draga Olteanu Matei. Teatrul si filmul romanesc au pierdut un nume si un chip de referi.

Mesaj emotionant al lui Florin Piersic, la moartea actritei Draga Olteanu Matei: Du-le dorul meu lui Moraru si Dinica. Te iubesc, scumpa mea!

Florin Piersic a transmis un mesaj emotionant la plecarea indragitei actrite Draga Olteanu Matei. Marele actor si-a adus aminte de Amza Pellea, Marin Moraru si Gheorghe Dinica.

Mihai Gadea, despre disparitia actritei Draga Olteanu Matei: Viata sa trebuie sa fie cunoscuta. Domnia sa este un reper uman, profesional, un om de la care multe generatii ar avea ce sa invete!

Romania a pierdut unul dintre cei mai iubiti si talentati actori. Moartea indragitei actrite Draga Olteanu Matei a lasat multa suferinta in sufletele oamenilor si un gol urias in cultura. O voi iubi mereu pe doamna Draga, a spus Mihai Gadea.

Totul despre viata indragitei actrite, Draga Olteanu Matei. Povestea ei de dragoste pare desprinsa din filme

44 de ani! Atat a durat povestea de iubire dintre Draga Olteanu si Ion Matei, medicul care i-a cucerit inima pe viata. Dupa doua mariaje esuate, cand incetase sa mai creada in iubire, steaua teatrului romanesc si-a gasit jumatatea, omul alaturi de care a trait pana in momentul in care si-a dat ultima suflare si l-a condus pe ultimul drum. Povestea lor de dragoste pare desprinsa din filme, dar viata lor nu a fost nicidecum una lipsita de obstacole si grele incercari. Au ramas pe drumuri de doua ori si au suferit dezamagiri din partea oamenilor in care au avut cea mai mare incredere.

Draga Olteanu Matei a murit. Trupul actritei va fi depus, joi, la Cinematograful Dacia Mon Amour

Draga Olteanu Matei va fi depusa, joi, la Cinematograful Dacia Mon Amour. Serviciul religios de inmormantare va avea loc duminica, 22 noiembrie, la Curtea Domneasca, in imediata vecinatate a Bisericii Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul.

Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce Draga Olteanu Matei a murit. Rar se intampla asa ceva

Conducerea Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi a decis sa faca un gest aparte in semn de respect pentru una din cele mai mari actrite ale teatrului romanesc. Ce au decis sa faca oficialii institutiei medicale dupa ce Draga Olteanu Matei s-a stins din viata? Deces Draga Olteanu Matei: Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon .

De ce nu a avut copii Draga Olteanu Matei. Si-a dorit sa infieze unul, dar a realizat un adevar cumplit

Draga Olteanu Matei a murit, iar in urma ei au ramas fanii indurerati de disparitia uneia din cele mai mari actrite pe care le-a oferit Romania. De ce nu a avut copii? La un moment dat, artista a avut in minte sa infieze. De ce Draga Olteanu Matei nu a avut mostenitori? indragita actrita s-a .

Oana Pellea, despre Draga Olteanu-Matei: Tare drag i-a fost lui tata de ea. Tare draga mi-a fost

Oana Pellea a transmis un mesaj de ramas-bun celei care va ramane in memoria romanilor drept una dintre cele mai apreciate actrite de comedie, Draga Olteanu Matei.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )