Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ciprian Tatarusanu si-a anuntat retragerea de la echipa nationala a Romaniei: Este timpul ca alti portari romani sa vina din urma

B1 B1,
Ciprian Tatarusanu si-a anuntat retragerea de la echipa nationala a Romaniei: Este timpul ca alti portari romani sa vina din urma

Ciprian Tatarusanu s-a hotarat. Portarul in varsta de 34 de ani de la AC Milan si-a anuntat retragerea de la echipa nationala a Romaniei, dupa meciul Irlanda de Nord - Romania, 1-1. Retragerea. continuă pe B1

Anuntul zilei: Ciprian Tatarusanu se retrage din nationala Romaniei

Ciprian Tatarusanu a anuntat, prin intermediul site-ului oficial al FRF, ca se retrage de la prima nationala de fotbal a Romaniei. Capitan al tricolorilor, Tatarusanu 34 de ani) considera ca este timpul ca portarii tineri sa vina din urma.

Ciprian Tatarusanu s-a retras din nationala

Dupa 73 de meciuri sub tricolor portarul Ciprian Tatarusanu spune stop carierei internationale.

Ciprian Tatarusanu, retragere de la echipa nationala printr-o scrisoare emotionanta

Ciprian Tatarusanu, capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniai, a vorbit despre retragere si a anuntat ca face pasul inapoi de la nationala printr-o scrisoare emotionanta publicata de Federatia Romana de Fotbal FRF).

Ciprian Tatarusanu se retrage de la echipa nationala! Ce mesaj le-a transmis suporterilor romani

Romania a jucat miercuri ultima partida din 2020, la Belfast, scor 1-1, contra Irlandei de Nord. O prestatie deloc impresionanta, dar un rezultat foarte bun pentru tricolori. Pentru ca ajuta nationala condusa de Mirel Radoi sa urce in urna a doua valorica pentru preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. La doar o zi dupa meci, selectionerul .

Ciprian Tatarusanu spune adio echipei nationale

Cel mai constant portar roman din ultimii ani, Ciprian Tatarusanu, si-a anuntat retragerea din echip.

VIDEO. Echipa nationala de tineret s-a calificat la EURO 2021

Echipa nationala de tineret a Romaniei a obtinut a doua calificare consecutiva la un Campionat Europ.

Nationala Romaniei aproape de atingerea obiectivului

Dupa ratarea calificarii la EURO 2020 pentru nationala Romaniei a mai ramas un singur obiectiv pentru acest an, si anume clasarea pe locul 20 in ierarhia coeficientilor de tara UEFA.

Mirel Radoi spune ca va continua la echipa nationala: Eu am in continuare contract pentru urmatoarea campanie

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, miercuri, ca va continua la echipa nationala, daca FRF nu va dori sa-i rezilieze contractul.

Mirel Radoi, prima reactie dupa egalul din Irlanda de Nord! De ce depinde ramanerea sa la echipa nationala

Sub conducerea lui Mirel Radoi, echipa nationala a ratat calificarea la EURO, a terminat pe locul 3 in Liga Natiunilor si a prins urna a doua la tragerea la sorti a preliminariilor pentru CM 2022.

Digisport: Moment istoric: Europa, aproape sa primeasca o noua echipa nationala, cu jucatori de zeci de milioane de euro

Fotbalul de pe vechiul continent este pe cale sa aiba o noua echipa nationala angrenata in competitiile internationale, precum Liga Natiunilor sau preliminariile campionatelor europene si mondiale.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )