Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mirel Radoi, prima reactie dupa egalul din Irlanda de Nord! De ce depinde ramanerea sa la echipa nationala

Adevărul Adevărul,
Mirel Radoi, prima reactie dupa egalul din Irlanda de Nord! De ce depinde ramanerea sa la echipa nationala

Sub conducerea lui Mirel Radoi, echipa nationala a ratat calificarea la EURO, a terminat pe locul 3 in Liga Natiunilor si a prins urna a doua la tragerea la sorti a preliminariilor pentru CM 2022. continuă pe Adevărul

Mirel Radoi, prima reactie dupa 1-1 la Belfast. Ramane la nationala?

Nationala Romaniei a incheiat campania din Liga Natiunilor cu indeplinirea unui obiectiv, accederea in a doua urna valorica la tragerea la sorti pentru preliminariile CM 2022.

Mirel Radoi, decizie clara dupa Irlanda de Nord Romania. A facut anuntul mult asteptat

Romania a remizat la Belfast, scor 1-1, contra Irlandei de Nord, in ultima etapa din Liga Natiunilor. Rezultat care ii ajuta pe tricolori sa urce in urna a doua valorica pentru tragerea la sorti a grupelor din preliminariile pentru Campionatul Mondial. La finalul partidei, ultima din 2020 pentru echipa nationala, Mirel Radoi a anuntat ca .

Andreea Tonciu nu-si revine psihic. Prima reactie dupa inmormantarea bunicii

Andreea Tonciu trece prin momente grele. Vedeta si-a pierdut bunica in urma cu cateva zile. Primele declaratii ale brunetei dupa ce si-a luat adio de la cea care a crescut-o. Andreea Tonciu si-a pierdut bunica. Primele declaratii dupa inmormantare: De patru zile nu dorm. Gandul meu este numai la ea in urma cu trei zile, .

Rusia, prima reactie dupa victoria Maiei Sandu. Ce i-a transmis Vladimir Putin printr-o telegrama si care este pozitia Kremlinului

Rusia spera sa stabileasca o relatie de lucru cu Maia Sandu, a precizat Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului, luni, potrivit Reuters, in contextul in care candidata pro-europeana a castigat.

Mirel Radoi: Avem de luat o revansa cu Irlanda de Nord

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Mirel Radoi spune ca prima reprezentativa are .

Mirel Radoi, despre meciul cu Irlanda de Nord: Va fi ca o finala, in tur am pierdut nemeritat doua puncte

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca meciul cu Irlanda de Nord din ultima etapa a grupelor Ligii Natiunilor va fi ca o finala.

Mirel Radoi: Meciul cu Irlanda de Nord va fi ca o finala

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca meciul cu Irlanda de Nord din ultima etapa a grupelor Ligii Natiunilor va fi ca o finala.

EXCLUSIV Mirel Radoi le-a pregatit dusmanilor marea surpriza! Planul neasteptat al selectionerului s-a aflat acum

Ultima luna a fost una extrem de dificila pentru selectionerul Mirel Radoi. Tanar, impetuos si extrem de orgolios, Mirel Radoi parea hotarat sa se desparta de echipa nationala, dupa ratarea barajului cu Islanda si dupa celelalte doua infrangeri care au compus lantul slabiciunilor si care l-au trimis in fata plutonului de executie numit presa. Surprize, .

Mirel Radoi spune ca va continua la echipa nationala: Eu am in continuare contract pentru urmatoarea campanie

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, miercuri, ca va continua la echipa nationala, daca FRF nu va dori sa-i rezilieze contractul.

Violeta Alexandru, infectata cu virusul mortal. Prima reactie a ministrului

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat pe contul personal de Facebook ca a fost depistata pozitiv la testul coronavirus. Voleta Alexandru este al treilea ministru al Guvernului Orban care a fost infectata cu virusul ucigas, dupa ministrii Lucian bode si Virgil Popescu. Violeta Alexandru, ministrul Muncii, infectata cu coronavirus. Este al treilea ministru al Guvernului .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )