Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mirel Radoi spune ca va continua la echipa nationala: Eu am in continuare contract pentru urmatoarea campanie

Hotnews Hotnews,
 Mirel Radoi spune ca va continua la echipa nationala: Eu am in continuare contract pentru urmatoarea campanie

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, miercuri, ca va continua la echipa nationala, daca FRF nu va dori sa-i rezilieze contractul. continuă pe Hotnews

Mirel Radoi: Avem de luat o revansa cu Irlanda de Nord

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Mirel Radoi spune ca prima reprezentativa are .

Mirel Radoi, prima reactie dupa egalul din Irlanda de Nord! De ce depinde ramanerea sa la echipa nationala

Sub conducerea lui Mirel Radoi, echipa nationala a ratat calificarea la EURO, a terminat pe locul 3 in Liga Natiunilor si a prins urna a doua la tragerea la sorti a preliminariilor pentru CM 2022.

EXCLUSIV Mirel Radoi le-a pregatit dusmanilor marea surpriza! Planul neasteptat al selectionerului s-a aflat acum

Ultima luna a fost una extrem de dificila pentru selectionerul Mirel Radoi. Tanar, impetuos si extrem de orgolios, Mirel Radoi parea hotarat sa se desparta de echipa nationala, dupa ratarea barajului cu Islanda si dupa celelalte doua infrangeri care au compus lantul slabiciunilor si care l-au trimis in fata plutonului de executie numit presa. Surprize, .

Mirel Radoi, decizie clara dupa Irlanda de Nord Romania. A facut anuntul mult asteptat

Romania a remizat la Belfast, scor 1-1, contra Irlandei de Nord, in ultima etapa din Liga Natiunilor. Rezultat care ii ajuta pe tricolori sa urce in urna a doua valorica pentru tragerea la sorti a grupelor din preliminariile pentru Campionatul Mondial. La finalul partidei, ultima din 2020 pentru echipa nationala, Mirel Radoi a anuntat ca .

Ciprian Marica a rabufnit. Critici dure pentru nationala lui Mirel Radoi: Alibec e cu nadragii jos

In ultimul meci din Nations League, disputat impotriva Irlandei de Nord, 1-1, echipa nationala de fotbal a Romaniei a prestat din nou, un joc neconvingator. Astfel, aseara, Ciprian Marica a comentat evolutia.

Ciprian Tatarusanu se retrage de la echipa nationala! Ce mesaj le-a transmis suporterilor romani

Romania a jucat miercuri ultima partida din 2020, la Belfast, scor 1-1, contra Irlandei de Nord. O prestatie deloc impresionanta, dar un rezultat foarte bun pentru tricolori. Pentru ca ajuta nationala condusa de Mirel Radoi sa urce in urna a doua valorica pentru preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. La doar o zi dupa meci, selectionerul .

Mirel Radoi, despre meciul cu Irlanda de Nord: Va fi ca o finala, in tur am pierdut nemeritat doua puncte

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca meciul cu Irlanda de Nord din ultima etapa a grupelor Ligii Natiunilor va fi ca o finala.

Mirel Radoi: Meciul cu Irlanda de Nord va fi ca o finala

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca meciul cu Irlanda de Nord din ultima etapa a grupelor Ligii Natiunilor va fi ca o finala.

Ciprian Tatarusanu si-a anuntat retragerea de la echipa nationala a Romaniei: Este timpul ca alti portari romani sa vina din urma

Ciprian Tatarusanu s-a hotarat. Portarul in varsta de 34 de ani de la AC Milan si-a anuntat retragerea de la echipa nationala a Romaniei, dupa meciul Irlanda de Nord - Romania, 1-1. Retragerea.

Digisport: Moment istoric: Europa, aproape sa primeasca o noua echipa nationala, cu jucatori de zeci de milioane de euro

Fotbalul de pe vechiul continent este pe cale sa aiba o noua echipa nationala angrenata in competitiile internationale, precum Liga Natiunilor sau preliminariile campionatelor europene si mondiale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )