Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se circula in conditii de ceata pe mai multe artere rutiere din Dambovita

Adevărul Adevărul,
Se circula in conditii de ceata pe mai multe artere rutiere din Dambovita

Se circula in conditii de ceata, sambata, pe mai multe artere rutiere din judetele Arges, Dambovita, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Teleorman, pe Autostrada A1 Bucuresti Pitesti km 10 64), pe Autostrada A2 Bucuresti Constanta km 10 105 si 143 193), pe Autostrada A3 Bucuresti Ploiesti si pe Autostrada A4 Ovidiu Agigea. continuă pe Adevărul

Barbat arestat dupa ce a spart mai multe locuinte din Bucuresti: a intrat in camera unei fete si a lovit-o in cap cand a fost surprins

Un barbat de 35 de ani suspectat ca a intrat in mai multe locuinte din Sectorul 5, de unde a furat sau a incercat sa sustraga bani si bunuri, a fost arestat preventiv.

Ce cautiune trebuie sa plateasca Harvey Weinstein dupa ce a incalcat sistemul de monitorizare de mai multe ori

A fost stabilita cautiunea pe care trebuie sa o plateasca fostul producator de film de la Hollywood Harvey Weinstein 67 de ani) dupa ce a incalcat de mai multe ori sistemul de monitorizare.

Mai multe loturi ale medicamentului Debridat, utilizat inclusiv pentru copii si sugari, retrase de pe piata

Mai multe loturi ale medicamentului Debridat, utilizat inclusiv pentru copii si sugari, au fost retrase de pe piata, intrucat recipientul ar putea contine un corp strain metalic ca urmare a unui Incident care a avut loc pe linia de umplere, la locul de fabricatie din Franta.

Fosta prostituata romanca, cu mai multe condamnari pentru proxenetism si trafic de persoane, retinuta in Manchester

Enderle Ildiko, o fosta prostituata romanca, condamnata intre timp pentru mai multe infractiuni de proxenetism si trafic de persoane a fost retinuta in Manchester. Femeia era urmarita international din 2014.

Mai mult de 140.000 de persoane au murit anul trecut de pojar. Cele mai multe aveau sub 5 ani

Numarul persoanelor care se imbolnavesc de pojar a tot crescut in ultimii ani. Anul trecut, 140. 000 de copii au murit din pricina acestei boli infectioase, potrivit statisticilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

La mai bine de trei ani de crima, politia din Ucraina a retinut mai multe persoane in legatura cu uciderea cu bomba a cunoscutului jurnalist Pavel Sheremet

Politia din Ucraina a retinut mai multe persoane in legatura cu uciderea in 2016 a jurnalistului de investigatii Pavel Sheremet, a anuntat, joi, ministrul de Interne Arsen Avakov, relateaza Reuters.

isi tineau masinile pe trotuar ca sa-si amenajeze ocrama pe sub mai multe garaje. Decoperire incredibila la Cluj

Primaria Cluj-Napoca a demarat o ampla actiune de demolare a garajelor inestetice din tabla in cartierul clujean Gheorgeni. Foarte multi proprietari isi tineau masinile pe trotuar, iar garajele erau folosit in tot felul de alte scopuri.

TAROM, pe cale sa fie executata pentru 9 milioane de euro. Orban: Stiu ce masinatiuni s-au facut acolo, cu mai multe contracte Situatie dramatica si la CFR Marfa: Trebuie sa ne batem sa salvam compania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a comentat, in direct pe B1 TV, situatia dificila in care se regasesc doua companii nationale, dand asigurari ca se vor cauta solutiile necesare pentru iesirea din impas. Una.

Tot mai multe accidentari din cauza telefonului mobil

Loviturile la cap si la gat sunt cele mai frecvente consecinte ale folosirii telefonului mobil in momentele nepotrivite, iar numarul acestora a crescut considerabil in ultimii ani, avertizeaza specialistii.

Babatul evadat de la Penitenciarul Poarta Alba a fost prins: Au fost plecate in teren mai multe echipe de cautare

Barbatul in varsta de 25 de ani, care a evadat, miercuri, dintr-un punct de lucru din judetul Constanta, a fost prins de angajatii Penitenciarului Poarta Alba, in localitatea Ovidiu, transmite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )