Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fosta prostituata romanca, cu mai multe condamnari pentru proxenetism si trafic de persoane, retinuta in Manchester

Adevărul Adevărul,
Fosta prostituata romanca, cu mai multe condamnari pentru proxenetism si trafic de persoane, retinuta in Manchester

Enderle Ildiko, o fosta prostituata romanca, condamnata intre timp pentru mai multe infractiuni de proxenetism si trafic de persoane a fost retinuta in Manchester. Femeia era urmarita international din 2014. continuă pe Adevărul

Guvernul se reuneste in sedinta, pe ordinea de zi fiind incluse mai multe proiecte menite sa intoarca masuri aplicate de PSD. Despre ce este vorba

Guvernul se reuneste in sedinta, pe ordinea de zi fiindincluse mai multe proiecte pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea si care sunt menite sa intoarca o parte a reformelor introduse de.

ANM: Avertizare cod galben, in mai multe judete. Fenomene meteo neobisnuite, pana la ora 20.00

Specialistii ANM au emis o avertizare de tip cod galben, pentru mai multe judete ale tarii, valabila pana in aceasta seara de marti. Se vor semnala fenomene meteo neobisnuite, dupa cum anunta meteorologii, iar avertizarea care a intrat in vigoare de cateva ore, se va mentine pana la ora 20:00. ANM: Avertizare cod galben, in .

Mai multe loturi ale medicamentului Debridat, utilizat inclusiv pentru copii si sugari, retrase de pe piata

Mai multe loturi ale medicamentului Debridat, utilizat inclusiv pentru copii si sugari, au fost retrase de pe piata, intrucat recipientul ar putea contine un corp strain metalic ca urmare a unui Incident care a avut loc pe linia de umplere, la locul de fabricatie din Franta.

Judecatorii l-au eliberat pe asistentul care a violat mai multe paciente la Spitalul Judetean Braila

Judecatoria Braila este a doua instanta, dupa Tribunalul Braila, care admite cererea de eliberare conditionata formulata de fostul asistent al Spitalului Judetean de Urgenta Braila, Viorel Milcu, condamnat definitiv anul trecut de Curtea de Apel Galati la opt ani de inchisoare si aflat in perioada de executare a pedepsei, pentru ca a violat mai multe paciente in timp ce erau internate in unitatea medicala.

Beyonce, GRAVE probleme de sanatate! TRAGEDIE IMENSA in showbiz-ul international: A suferit mai multe AVORTURI SPONTANE si a fost LA UN PAS DE MOARTE!

Beyoncea avut probleme grave de sanatate. Artista de 38 de ani a marturisit intr-un interviu pentru revista Elle ca a suferit mai multe avorturi spontane inainte de a o naste pe fiica sa Blue, relateaza.

Momente de panica in Sankt-Petersburg. Peste 10 spitale si mai multe scoli, evacuate dupa primirea unor amenintari cu bomba

Peste zece spitale si mai multe scoli din diferite zone ale Sankt-Petersburg au fost evacuate luni dupa primirea unor amenintari cu bomba, a declarat o sursa din cadrul serviciilor de urgenta pentru agentia.

Cel mai bun argument pentru eliminarea pensiilor speciale: Nu mai putem avea doua Romanii

Ministrul Finantelor se afla intr-o situatie foarte dificila de cand a venit la inaintare cu propunerea eliminarii pensiilor speciale din Romania, cu foarte mici exceptii. Exista insa multe argumente pentru care acea decizie ar fi buna. Florin Citu a facut eforturi in ultimele saptamani cu scopul obtinerii unui consens in privinta pensiilor speciale. Desi are .

Imagini de la PROTESTUL organizat la Facultatea de Matematica din Bucuresti, dupa ce decanul a luat decizia de a scoate mai multe birouri pe holuri (VIDEO)

Un protest neobisnuit a fost organizat la Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti, unde decanul Radu Gramatovici a luat decizia de a scoate pe holuri mai multe birouri in.

De ce un curier din Germania poate livra de trei ori mai multe pachete pe zi dect unul din Romnia: n Germania poti lasa pachetul n fata usii, la noi s-au furat colete si din masina de curierat

Un curier poate livra in Germania de trei ori mai multe colete decat unul din Romania, iar explicatiile nu tin doar de venituri, ci si de trafic, locuri de parcare, modalitati de plata si incredere, a spus unul dintre fondatorii FAN Courier. Compania are 6. 850 de angajati in tara si va incheia anul cu afaceri de 168 milioane euro, dar ii este tot mai greu sa gaseasca oameni. in articol puteti citi care sunt principalele nemultumiri ale clientilor fata de curieri, dar si invers si de ce niciodata nu va merge la noi ca un curier sa lase pachetul in fata usii.

Curtea de Conturi: Autoritatea Navala a externalizat mai multe servicii unor firme detinute de fosti secretari de stat si sefi din Portul Constanta. PAGUBELE LA BUGET, URIASE!

Autoritatea Navala Romana ANR) a externalizat mai multe servicii de specialitate catre firme private, aducand pagube statului roman, se arata intr-un raport al Curtii de Conturi pe 2019. Firmele in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )