Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tot mai multe accidentari din cauza telefonului mobil

Adevărul Adevărul,
Tot mai multe accidentari din cauza telefonului mobil

Loviturile la cap si la gat sunt cele mai frecvente consecinte ale folosirii telefonului mobil in momentele nepotrivite, iar numarul acestora a crescut considerabil in ultimii ani, avertizeaza specialistii. continuă pe Adevărul

DIN CAUZA PROVOCARILOR IMPORTANTE Marile banci din Canada elimina tot mai multe posturi

Cele mai mari banci din Canada se confrunta cu numeroase provocari, printre care incetinirea cheltuielilor consumatorilor si lipsa listarilor, ceea ce determina cativa creditori majori sa reduca personalul, anunta ft. com.

Un virus periculos si extrem de contagios face tot mai multe victime in Romania

Un virus periculos si extrem de contagios. 64 de decese si peste 18. 000 de imbolnaviri au fost raportate, in total, in Romania, din cauza rujeolei. Si doar in ultima saptamana, au aparut inca 50 de cazuri noi, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT.

Romanii isi cumpara tot mai multe masini noi! inmatricularile au crescut cu 57%. Dacia conduce topul!

Inmatricularile de masini noi au crescut in luna noiembrie cu 57. 67% fatade noiembrie 2018, conform informatiilor prezentate pe site-ul Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania. in total au.

VREMEA. Cod galben de viscol in mai multe judete din tara, pana sambata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de viscol pentru zona montana inalta din 12 judete si depunere de strat consistent de zapada, valabila de joi, ora 2:00, pana sambata, ora 10:00.

Zeci de spitale si scoli, evacuate in Rusia, din cauza unor amenintari cu bomba

Peste zece spitale si mai multe scoli din diferite zone ale Sankt-Petersburg au fost evacuate luni dupa primirea unor amenintari cu bomba, a declarat o sursa din cadrul serviciilor de urgenta pentru agentia TASS.

Momente de panica in Sankt-Petersburg. Peste 10 spitale si mai multe scoli, evacuate dupa primirea unor amenintari cu bomba

Peste zece spitale si mai multe scoli din diferite zone ale Sankt-Petersburg au fost evacuate luni dupa primirea unor amenintari cu bomba, a declarat o sursa din cadrul serviciilor de urgenta pentru agentia.

De ce un curier din Germania poate livra de trei ori mai multe pachete pe zi dect unul din Romnia: n Germania poti lasa pachetul n fata usii, la noi s-au furat colete si din masina de curierat

Un curier poate livra in Germania de trei ori mai multe colete decat unul din Romania, iar explicatiile nu tin doar de venituri, ci si de trafic, locuri de parcare, modalitati de plata si incredere, a spus unul dintre fondatorii FAN Courier. Compania are 6. 850 de angajati in tara si va incheia anul cu afaceri de 168 milioane euro, dar ii este tot mai greu sa gaseasca oameni. in articol puteti citi care sunt principalele nemultumiri ale clientilor fata de curieri, dar si invers si de ce niciodata nu va merge la noi ca un curier sa lase pachetul in fata usii.

Cel mai tanar premier din lume, crescut de lesbiene. Ar fi fost stigmatizata de societate din aceasta cauza

Sanna Mirella Marin, care a devenit duminicacel mai tanar premier din lume, a fost crescuta de o familie de lesbiene, motiv pentru care ar fi fost stigmatizata de societate, dar areun copil cu partenerul.

Scandal in prag de Sarbatori! Ce se intampla intre Brad Pitt si Angelina Jolie din cauza copiilor

Un nou scandal si-a facut loc in fosta casnicie dintre Jolie si Pitt. Din pacate, nu mai este cale de intelegere intre cunoscutii actori. De la ce au ajuns iar la cutite si ce spune surse apropiate de fostul cuplu despre noile discutii dintre ei? Nou scandal intre Angelina Jolie si Brad Pitt Pe cat .

Mai multe loturi ale medicamentului Debridat, utilizat inclusiv pentru copii si sugari, retrase de pe piata

Mai multe loturi ale medicamentului Debridat, utilizat inclusiv pentru copii si sugari, au fost retrase de pe piata, intrucat recipientul ar putea contine un corp strain metalic ca urmare a unui Incident care a avut loc pe linia de umplere, la locul de fabricatie din Franta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )