Libnet.ro
UNICEF

12:00

Circula pe o strada din Timisoara, cand a vazut ceva neobisnuit. E ireal! Cum sa faci asa ceva? (FOTO)

Antena3 Antena3,
Circula pe o strada din Timisoara, cand a vazut ceva neobisnuit. E ireal! Cum sa faci asa ceva? (FOTO)

Circula pe o strada din Timisoara, cand a vazut ceva neobisnuit. Ceea ce a vazut pare aproape ireal, insa chiar se afla in fata lui. Un barbat care conducea o decapotabila inmatriculata in Dolj isi. continuă pe Antena3

Traversa o strada din Bucuresti cand o femeie s-a apropiat de ea. A durat doar o clipa si nimeni nu a observat nimic. Totul a fost surprins de o camera de supraveghere (VIDEO)

Traversa o strada din Bucuresti cand o femeie s-a apropiat de ea si copil. Totul a durat doar o fractiune de secunda si nimeni nu a observat nimic. Camera de supraveghere a strazii a surprins insa.

Se afla pe o strada din sectorul 6, cand a vazut ceva desprins din filme SF: E de-a dreptul halucinant! (FOTO)

Se afla pe o strada din sectorul 6, cand a vazut ceva desprins din filme SF. Este de-a dreptul halucinant. O masina a fost total inghitita, iar o alta doar partial, de o groapa sapata de Radet si.

Se afla pe o strada din Sectorul 6 din Bucuresti, cand a vazut ceva desprins din filme SF: E de-a dreptul halucinant! (FOTO)

Se afla pe o strada din sectorul 6, cand a vazut ceva desprins din filme SF. Este de-a dreptul halucinant. O masina a fost total inghitita, iar o alta doar partial, de o groapa sapata de Radet si.

Se afla intr-o statie de metrou, cand a vazut ceva de-a dreptul dezgustator. Te astepti la orice, dar nu si la asta. Cat de nesimtit poti sa fii? (FOTO)

Se afla intr-o statie de metrou, cand a vazut ceva de-a dreptul dezgustator. Te poti astepta la orice, dar nu si la asta. Un barbat a transformat peronul in propria sa baie. Individul se spala pe dinti.

A sunat la numarul de urgenta si a zis ceva neobisnuit. Dispecerul a crezut ca e o gluma proasta, dar apoi a inteles adevarul crunt. Ce a urmat apoi e iesit din comun

A sunat la numarul de urgenta si a zis ceva neobisnuit. Dispecerul a crezut ca e o gluma proasta, dar apoi a inteles adevarul crunt. A urmat ceva de-a dreptul iesit din comun. Femeia din Oregon, Statele.

Pensionar uitat in blocul din Timisoara, in timpul evacuarilor cauzate de deratizare. Ce a facut in cele doua nopti cat a stat singur in imobil

Autoritatile au luat la cunostinta azi ca un pensionar a fost uitat in blocul groazei din Timisoara. Ce a facut batranul in cele doua nopti petecute singur in tot blocul si cum s-a putut intampla asa ceva? Locatar din Timisoara, uitat in blocul groazei din Timisoara Un locatar din blocul din Timisoara a ramas in .

Locatarii se intorc in blocul groazei din Timisoara. Ce se intampla, la 3 zile dupa dezinsectie

Vesti bune pentru locatarii blocului groazei din Timisoara. Acestia se pot intoarce in sfarsit la casele lor. Ce au anuntat autoritatile la 3 zile dupa dezinfectia in urma carora au murit doi copii si o femeie? Locatarii se intorc in blocul groazei din Timisoara Oamenii sunt lasati sa revina in blocul groazei. Imobilele sunt in .

Povestea pensionarului uitat in blocul contaminat din Timisoara. Jurnalistii Antena 3 au aflat tot

Jurnalistii Antena 3 au reusit sa vorbeasca cu barbatul uitat de autoritati intr-unul dintre blocurile din Timisoara in care s-a facut deratizare cu o substanta letala. Pensionarul le-a povestit.

Scandal monstru in blocul groazei din Timisoara. Locatarii sunt ingroziti

Scandal monstru in blocul groazei din Timisoara. Dupa ce s-au aflat la un pas de moarte, locatarii nu pot intra in propriile apartamente pentru ca nicio firma de igienizare nu vrea sa puna piciorul in.

Anunt de ultima ora in cazul deratizarii mortale din Timisoara. Oamenii, lasati sa se intoarca din nou in blocul groazei

Anunt de ultima ora al autoritatilor in cazul deratizarii mortale de la Timisoara. Oamenii evacuati de urgenta se vor putea intoarce in casele lor. Imobilele sunt in siguranta, a anuntat subprefectul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )