Libnet.ro
UNICEF

16:30

Se afla pe o strada din Sectorul 6 din Bucuresti, cand a vazut ceva desprins din filme SF: E de-a dreptul halucinant! (FOTO)

Antena3 Antena3,
Se afla pe o strada din Sectorul 6 din Bucuresti, cand a vazut ceva desprins din filme SF: E de-a dreptul halucinant! (FOTO)

Se afla pe o strada din sectorul 6, cand a vazut ceva desprins din filme SF. Este de-a dreptul halucinant. O masina a fost total inghitita, iar o alta doar partial, de o groapa sapata de Radet si. continuă pe Antena3

Se afla pe o strada din sectorul 6, cand a vazut ceva desprins din filme SF: E de-a dreptul halucinant! (FOTO)

Se afla pe o strada din sectorul 6, cand a vazut ceva desprins din filme SF. Este de-a dreptul halucinant. O masina a fost total inghitita, iar o alta doar partial, de o groapa sapata de Radet si.

Se afla intr-o statie de metrou, cand a vazut ceva de-a dreptul dezgustator. Te astepti la orice, dar nu si la asta. Cat de nesimtit poti sa fii? (FOTO)

Se afla intr-o statie de metrou, cand a vazut ceva de-a dreptul dezgustator. Te poti astepta la orice, dar nu si la asta. Un barbat a transformat peronul in propria sa baie. Individul se spala pe dinti.

Circula pe o strada din Timisoara, cand a vazut ceva neobisnuit. E ireal! Cum sa faci asa ceva? (FOTO)

Circula pe o strada din Timisoara, cand a vazut ceva neobisnuit. Ceea ce a vazut pare aproape ireal, insa chiar se afla in fata lui. Un barbat care conducea o decapotabila inmatriculata in Dolj isi.

Traversa o strada din Bucuresti cand o femeie s-a apropiat de ea. A durat doar o clipa si nimeni nu a observat nimic. Totul a fost surprins de o camera de supraveghere (VIDEO)

Traversa o strada din Bucuresti cand o femeie s-a apropiat de ea si copil. Totul a durat doar o fractiune de secunda si nimeni nu a observat nimic. Camera de supraveghere a strazii a surprins insa.

UPDATE Obuzul gasit in apartamentul unei femei din Sectorul 3 al Capitalei a fost ridicat, dupa ce toti locatarii au fost evacuati

Un bloc din Sectorul 3 al Capitalei a fost evacuat, duminica, dupa ce un barbat a sunat la 112 si a spus ca a gasit in apartamentul bunicii sale un obuz. Obuzul a fost ridicat la scurt timp.

La doua sectii din Sectorul 3 nu a votat aproape nimeni pana la ora pranzului. in liste insa, la o singura adresa, apar cateva mii de oameni

La sectia de votare 653 de la Scoala Gimnaziala numarul 78 din Sectorul 3 nu a votat nimeni pana la ora 12. 00 din 2. 589 persoane inscrise pe listele permanente. Pe listele suplimentare au votat 3 persoane. O situatie similara este si la sectia de votare 643 de la Scoala Gimnaziala Nr. 47 din Sectorul 3 au votat pana la ora 12. 00 doar 4 persoane din 3. 261 inscrise pe listele permanente, potrivit datelor de pe site-ul Biroului Electoral Central.

O poveste din Sectorul 5. Ca de la toate primariile dusmanoase cu cetatenii care le finanteaza

Povestea incepe frumos in luna septembrie, asa cum era si vremea la timpul acela. La comanda Primariei sectorului 5, o firma specializata trasa treceri de pietoni si instala semnalizatoare rutiere in perimetrul Uranus - Calea Rahovei - Sos. Tudor Vladimirescu - Calea 13 Septembrie. Poate va ganditi ca initial au fost consultati locuitorii din zona. Nici vorba!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )