Libnet.ro
UNICEF

17:45

Circulatia este blocata pe mai multe drumuri din tara

Adevărul Adevărul,
Circulatia este blocata pe mai multe drumuri din tara

Inspectoratul National de Patrulare informeaza ca, din cauza stratului mare de zapada, circulatia este blocata pe traseul R 35 km 4, care leaga orasul Basarabeasca de orasul Comrat. Pe traseul R 30 este blocat drumul de acces catre satul Ciobanovca, Anenii Noi, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Ministrul Educatiei: Cursurile au fost suspendate in mai multe scoli din tara

Cursurile in mai multe scoli din localitati aflate in judetele in care este vreme rea au fost suspendate, a declarat ministrul Educatiei, Liviu Pop, joi, la videoconferinta cu prefectii,.

Starea drumurilor. Coduri de viscol si ninsori: mai multe drumuri inchise, iar mii de case nu au curent electric

Mai multe drumuri din tara sunt inchise, iar mii de case au ramas fara curent electric, in contextul in care optsprezece judete se afla sub avertizari cod portocaliu si cod galben de viscol si ninsori, valabile pana joi seara.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de polei si viscol in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod galben de ploaie si polei, valabila in doua judete din zona Banatului, pe durata urmatoarelor.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ploi si polei in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod galben de ploaie si polei, valabila in doua judete din zona Banatului, pe durata urmatoarelor.

Cod portocaliu si mai multe drumuri inchise in Caras-Severin. Vantul bate si cu 140 de km/h in Muntii Banatului

Mai multe drumuri din Caras-Severin au fost inchise dupa ce Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod portocaliu pentru aceasta zona.

Arad: Strazi inchise in mai multe cartiere din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil a depasit in unele locuri o jumatate de metru

Mai multe strazi din cateva cartiere ale municipiului Arad au fost inchise, miercuri, dupa ce, din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil era foarte mare, in unele locuri depasind o jumatate de metru. Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate, fiind necesara interventia autoritatilor pentru extragerea apei cu motopompe, potrivit news. ro.

Codul portocaliu de ninsoare si viscol face ravagii. Este haos in trafic. Mai multe drumuri au fost inchise

Codul portocaliu de ninsoare si viscol face ravagii in Romania. Este haos in trafic pe Valea Prahovei, unde peste 130 de tiruri si camioane sunt oprite. Drumurile nationale din Moldova sunt.

Care este pretul unei cafele de la Starbucks in mai multe tari din lume

Compania Starbucks sustine ca produsele au aceeasi aroma intensa a cafelei, indiferent de locatie. Preturile difera insa de la tara la tara, arata Daily Mail. Elvetia inregistreaza cele.

Care este cel mai scump oras din Europa

Pentru al treilea an consecutiv, Londra a fost desemnata cel mai scump oras european in functie de nivelul chiriilor, chiar daca Brexitul a provocat incertitudini privind viitorul celui mai mare centru.

Consiliul Concurentei a amendat cu 23,4 milioane lei mai multe companii din piata serviciilor de paza

Consiliul Concurentei a anuntat, astazi, ca a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 23,42 milioane lei aproximativ cinci milioane euro) un numar de 33 de companii si patru asociatii pentru fixarea pretului minim, respectiv facilitarea fixarii pretului minim pe piata serviciilor de paza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )