Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sute de preoti catolici suspendati din cauza abuzurilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sute de preoti catolici suspendati din cauza abuzurilor

Cazurile in care preoti catolici sunt acuzati de abuzuri impotriva minorilor se inmultesc de la un an la altul. Nu mai putin de 152 de preoti catolici din Mexic au fost suspendati in ultimii noua ani din cauza unor abuzuri impotriva minorilor, a anuntat Arhiepiscopul de Monterrey, Rogelio Cabrera. continuă pe Ziarul Bursa

DIN CAUZA GREVEI NATIONALE: Belgia functioneaza la ralanti

Spatiul aerian inchis, transporturi perturbate si pichete de greva, Belgia functioneaza astazi la ralanti din cauza unei greve generale declansate la chemarea principalelor sindicate care cer salarii mai bune, informeaza AFP.

DIN CAUZA GREVEI GENERALE DIN BELGIA: Wizz Air anuleaza, maine, toate zborurile spre Bruxelles

Compania aeriana low-cost Wizz Air atentioneaza pasagerii ca este nevoita sa isi anuleze toate zborurile de maine spre si dinspre Bruxelles, din cauza grevei generale din Belgia.

DIN CAUZA CRESTERII MORTALITATII: Declinul demografic a accelerat in decembrie 2018

Populatia tarii noastre a continuat scaderea din cauze demografice, iar declinul a accelerat in decembrie 2018, cand s-au pierdut 10. 739 de locuitori, fata de 6. 918 in aceeasi luna a anului 2017, in principal din cauza cresterii mortalitatii, arata datele publicate astazi de Institutul National de Statistica INS).

INSP: 118 persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 118.

Drum National, inchis din cauza viscolului

Drumul National 67C a fost inchis, marti dimineata, intre localitatile Novaci si Ranca, din judetul Gorj, din cauza viscolului puternic. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei.

Fumul era de fapt PRAF. Circulatia metroului, intrerupta din cauza unui NOR NEGRU. Explicatia halucinanta a METROREX

Metroul din Bucuresti este un pericol public pentru calatori din punct de vedere al calitatii aerului. Haosul creat luni dimineata la statia Dristor s-a dovedit a fi creat din cauza prafului. Oamenii si.

SCANDAL in Italia din cauza LAPTELUI ROMANESC: Transporturile, ESCORTATE CU ARMATA (VIDEO)

Laptele romanesc, marul discordiei in Sardinia. Fermierii sunt la un pas de revolta din cauza importurilor de lapte ieftin provenit, spun ei, din Romania. Acestia ameninta ca vor boicota alegerile regionale din.

INSP: Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 99

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 99, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, potrivit Agerpres .

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 99

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 99, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Potrivit.

SUTE de persoane AU MURIT din cauza unei EPIDEMII de ebola

Peste 500 de persoane au murit in recent-izbucnita epidemie de ebola din Repoublica Democrata Congo, relateaza Al Jazeera. in total, au fost 502 de decese si 271 de persoane vindecate, a mai precizat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )