Libnet.ro
UNICEF

12:15

Circulatie ngreunata pe DN 1, n judetul Brasov, din cauza unui accident rutier

Hotnews Hotnews,
 Circulatie ngreunata pe DN 1, n judetul Brasov, din cauza unui accident rutier

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, sambata dimineata, pe DN 1, in zona localitatii brasovene Timisu de Sus, din cauza unui accident rutier, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Circulatie ingreunata pe DN 1, in judetul Brasov, din cauza unui accident rutier. Trei persoane au fost ranite

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, sambata dimineata, pe DN 1, in zona localitatii brasovene Timisu de Sus, din cauza unui accident rutier. Primele informatii furnizate de Politie arata ca trei persoane au fost ranite in urma accidentului.

Trafic ingreunat pe DN1D Urziceni-Ploiesti din cauza unui accident. Un sofer a ramas incarcerat

Traficul rutier se desfasoara ingreunat, joi dimineata, pe un fir alternativ, pe DN1D Urziceni - Ploiesti, in urma unui accident, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

UPDATE Trafic RELUAT pe DN1D Urziceni-Ploiesti. Circulatia fusese blocata din cauza unui accident

Traficul rutier se desfasoara ingreunat, joi dimineata, pe un fir alternativ, pe DN1D Urziceni - Ploiesti, in urma unui accident, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Si-a ranit sora din cauza unui selfie. Cei doi frati s-au luat la cearta, iar totul s-a incheiat dramatic. Ce a putut sa ii faca barbatul

Un frate suparat si-a accidentat grav sora in timp ce se aflau in masina. Acestia s-au certat din cauza unei poze de tip selfie. Victima, impreuna cu o alta sora, au vrut sa faca un selfie cu tatal lor.

Cluj: Un barbat a murit electrocutat sub dus, din cauza unui boiler modificat de parinti

Un barbat din Cluj, in varsta de 36 de ani, care s-a dus sa-si ajute parintii la tara, in minivacanta de 1 mai, a murit electrocutat sub dus. Acesta incalzea apa cu un boiler electric, iar cand a.

O cursa TAROM Bucuresti-Barcelona s-a intors pe aeroport din cauza unui geam fisurat

Un avion Tarom care a decolat la ora 08. 49 din Capitala spre Barcelona s-a intors pe Aeroportul Henri Coanda, dupa o ora de zbor. Aeronava s-a intors din cauza unui geam fisurat, scrie Digi 24.

Accident grav in judetul Brasov produs de un sofer beat. Trei victime, printre care si un copil

Trei persoane au fost ranite sambata dimineata in urma unui accident ce a avut loc pe DN 1, in zona Timisul de Sus. Circulatia rutiera intre Brasov si Predeal sedesfasoaracu mare difi.

Cum poti incheia constatarea amiabila. Este alternativa la metoda clasica de constatare a unui accident

Utilizarea constatarii amiabile de accident nu este o obligatie, este doar o optiune, fiind o alternativa la metoda clasica de constatare a unui accident care include deplasarea la Politie.

Socant. A supravietuit unui accident aviatic, dar a fost ucis chiar de elicopterul care urma sa-l salveze

Un supravietuitor al unui accident aviatic a fost ucis chiar de elicopterul care urma sa-l salveze. Barbatul ramasese izolat intr-o regiune izolata din Columbia, in urma unui accident aviatic. Dupa sapte.

CUTREMUR in fotbalul mondial: A fost exclus pe viata, din cauza CORUPTIEI! FIFA a luat DECIZIA

Presedintele Federatiei braziliene CBF), Marco Polo Del Nero, a fost exclus pe viata din fotbal, din cauza faptelor de coruptie, potrivit unei decizii anuntate de FIFA. Del Nero fusese suspendat cu titlu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )