Libnet.ro
UNICEF

22:45

Circulatie paralizata pe DN1, la intrare in Sinaia, din cauza unor lucrari de asfaltare VIDEO

Adevărul Adevărul,
Circulatie paralizata pe DN1, la intrare in Sinaia, din cauza unor lucrari de asfaltare VIDEO

Cozi uriase de masini pe DN1, in zona Valea lui Bogdan la intrare in Sinaia) din cauza unor lucrari de reparatii. Sunt coloane de masini pe ambele sensuri de mers si se circula alternativ. continuă pe Adevărul

Restrictii de viteza pe A2, la kilometrul 51, din cauza unor degradari ale asfaltului

Soferii care circula pe Autostrada Soarelui sunt avertizati sa reduca viteza la tranzitarea podului Sulimanu, pe sensul catre Capitala, la kilometrul 51, din cauza unor degradari ale asfaltului.

Primaria Sectorului 4 isi suspenda activitatea cu publicul pana pe 2 decembrie din cauza coronavirusului

Primaria Sectorului 4 isi suspenda activitatea de miercuri, 25 noiembrie, pana pe 2 decembrie inclusiv, din cauza aparitiei unor cazuri de infectie cu noul coronavirus in randul angajatilor autoritatii locale. Astfel, va fi suspendata activitatea de lucru cu publicul, precum si a activitatii neesentiale.

7 oameni au murit din cauza dezinfectantului de maini. Cum a fost posibil asa ceva

7 oameni au murit din cauza dezinfectantului de maini, nu dupa ce l-au folosit, ci dupa ce l-au baut. Mai multe persoane ramase fara bautura la o petrecere au murit in Rusia dupa ce au baut dezinfectantul pentru maini. Chef in Rusia terminat cu 7 morti. Petrecareti au baut dezinfectant de mani dupa ce au .

NBA: All Star Game 2021, amanat din cauza pandemiei de coronavirus

Meciul vedetelor din liga profesionista nord-americana de baschet, All Star Game, programat in perioada 12-14 februarie la Indianapolis, a fost amanat din cauza pandemiei de coronavirus si reprogramat pentru 2024, a anuntat conducerea NBA, citata de Reuters.

Lumea sufera din cauza noilor restrictii COVID cu infectii care se apropie de 60 de milioane

Tarile din intreaga lume sufera din cauza noilor blocaje ale coronavirusului inaintea Craciunului si.

EXCLUSIV Interviu cu Danut Lupu dupa ce a fost internat la ATI din cauza covid: Am driblat moartea

Danut Lupu a trecut prin clipe dramatice dupa ce, infectat cu COVID, a ajuns internat la sectia ATI a spitalului Matei Bals unde a fost intubat. Fostul mare international in varsta de 53 de ani, traversase, de asemenea, o situatie delicata in urma cu 5 ani cand, internat cu o pneumonie severa la spitalul Victor .

Diego Maradona a murit din cauza unei insuficiente cardiace, potrivit raportului preliminar al autopsiei

Diego Maradona a decedat din cauza unei insuficiente cardiace, potrivit raportului preliminar al autopsiei efectuate miercuri.

Printul Charles si Camilla si-au dezinstalat comentariile pe Twitter din cauza serialului The Crown

Fanii serialului The Crown reprezinta motivul pentru care Printul Charles si sotia sa, Camilla Parker Bowles, au fost nevoiti sa isi dezinstaleze functia de comentarii pe contul oficial de Twitter. Iata detaliile.

Turismul european s-a prabusit din cauza pandemiei de coronavirus: Numarul cazarilor a scazut cu 50% in primele opt luni

Turismul european s-a prabusit in acest an pe fondul restrictiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit datelor publicate de Eurostat, numarul cazarilor a scazut cu 50% in primele opt luni ale.

Sora Lidiei Buble, la un pas de moarte din cauza artistei. Ce s-a intamplat

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasa cu sase frati si patru surori. Legatura dintre ei este una speciala si acum, mergand deseori in vacante impreuna. Artista a povestit multe amintiri din copilarie care ii au ca protagonisti si posteaza des imagini cu acestia pe retelele de socializare. Ce nu s-a stiut pana acum este ca, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )