Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lumea sufera din cauza noilor restrictii COVID cu infectii care se apropie de 60 de milioane

România Liberă România Liberă,
Lumea sufera din cauza noilor restrictii COVID cu infectii care se apropie de 60 de milioane

Tarile din intreaga lume sufera din cauza noilor blocaje ale coronavirusului inaintea Craciunului si. continuă pe România Liberă

inca un medic a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Femeia avea 44 de ani si suferea de diabet

Iulia Dumitrescu, medic la Serviciul de Ambulanta Judetean Valcea, a decedat dupa ce a fost infectata cu Covid-19, la doar 44 de ani. Se pare ca aceastasuferea si de diabet. Iulia Dumitrescu era.

Sectia Consulara de la Chisinau isi reduce activitatea din cauza unui angajat cu Covid

Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei de la Chisinau isi reduce activitatea din cauza unui angajat c.

Alba: Evenimentele de Ziua Nationala vor fi transmise online din cauza pandemiei de Covid-19

Toate concertele, recitalurile si expozitiile care vor fi organizate la Alba Iulia pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei de catre Centrul de Cultura Augustin Bena - Alba vor avea loc online, fara public,.

EXCLUSIV Interviu cu Danut Lupu dupa ce a fost internat la ATI din cauza covid: Am driblat moartea

Danut Lupu a trecut prin clipe dramatice dupa ce, infectat cu COVID, a ajuns internat la sectia ATI a spitalului Matei Bals unde a fost intubat. Fostul mare international in varsta de 53 de ani, traversase, de asemenea, o situatie delicata in urma cu 5 ani cand, internat cu o pneumonie severa la spitalul Victor .

Primaria Sectorului 4 suspenda activitatea cu publicul din cauza aparitiei unor cazuri de COVID-19 in institutie. Cand vor reveni functionarii la birou

Primaria Sectorului 4 a anuntat marti ca din cauza aparitiei unor cazuri de infectie cu noul coronavirus in randul angajatilor autoritatii locale, primarul, Daniel Baluta, a dispus suspendarea activitatii de lucru cu publicul, precum si a activitatii neesentiale, in perioda 25 noiembrie 02 decembrie 2020.

Ceremonia de investire a lui Joe Biden, programata in format redus din cauza pandemiei de COVID-19

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, care urmeaza sa inceapa de marti sa-si dezvaluie alcatuirea Guvernului, preconizeaza o ceremonie de investire la Casa Alba redusa, din cauza pandemiei de COVID-19, anunta echipa sa, relateaza Reuters.

7 oameni au murit din cauza dezinfectantului de maini. Cum a fost posibil asa ceva

7 oameni au murit din cauza dezinfectantului de maini, nu dupa ce l-au folosit, ci dupa ce l-au baut. Mai multe persoane ramase fara bautura la o petrecere au murit in Rusia dupa ce au baut dezinfectantul pentru maini. Chef in Rusia terminat cu 7 morti. Petrecareti au baut dezinfectant de mani dupa ce au .

NBA: All Star Game 2021, amanat din cauza pandemiei de coronavirus

Meciul vedetelor din liga profesionista nord-americana de baschet, All Star Game, programat in perioada 12-14 februarie la Indianapolis, a fost amanat din cauza pandemiei de coronavirus si reprogramat pentru 2024, a anuntat conducerea NBA, citata de Reuters.

Diego Maradona a murit din cauza unei insuficiente cardiace, potrivit raportului preliminar al autopsiei

Diego Maradona a decedat din cauza unei insuficiente cardiace, potrivit raportului preliminar al autopsiei efectuate miercuri.

Printul Charles si Camilla si-au dezinstalat comentariile pe Twitter din cauza serialului The Crown

Fanii serialului The Crown reprezinta motivul pentru care Printul Charles si sotia sa, Camilla Parker Bowles, au fost nevoiti sa isi dezinstaleze functia de comentarii pe contul oficial de Twitter. Iata detaliile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )