Libnet.ro
UNICEF

16:00

Este cel mai nou model de la Bentley. Primul vehicul sportiv de teren, din categoria SUV

Antena3 Antena3,
Este cel mai nou model de la Bentley. Primul vehicul sportiv de teren, din categoria SUV

Celebra marca de automobile de lux Bentley va produce, pentru prima data, un vehicul sportiv de teren, din categoria SUV. Noul model, care a primit numele Bentayga, va fi, bineinteles, cel mai luxos si. continuă pe Antena3

GALERIE FOTO. Cel mai nou trend in randul cuplurilor care isi incheie casnicia: Selfie de divort

Un nou trend in materie de divorturi a aparut recent pe Internet. Cuplurile isi incheie casniciile cu un selfie, prin care promit ca vor ramane parteneri intotdeauna pentru binele copiilor lor.

Thomas Leicht, Gothaer: Nu este cel mai prielnic climat de crestere, dar suntem convinsi ca rezultatele vor fi din ce in ce mai bune

Primele sase luni ale anului au adus pentru Gothaer Asigurari Reasigurari un volum de prime brute subscrise de 36,41 milioane lei, conturand un portofoliu selectiv subscris de asigurator, intr-o dinamica in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut. Liniile de asigurari care au performat au fost in special asigurarile agricole, asigurarile de garantii, dar si asigurarile auto CASCO, unde eforturile asiguratorului depuse in managementul portofoliilor sunt vizibile in rezultatele inregistrate.

Impresii despre iPhone 6s: 6 pareri despre cel mai nou smartphone Apple

IPhone 6s si iPhone 6s Plus au fost prezentate pe 9 septembrie. Sunt cele mai noi si mai bune de la Apple, sunt scaldate in cuvinte frumoase de companie, dar cum sunt cu adevarat?.

VIDEO/FOTOGALERIE Asa arata Bentley Bentayga, cel mai rapid si mai exclusivist SUV din lume. Premiera la Frankfurt

Bentley a dezvaluit online primul sau SUV, modelul Bentley Bentayga cel mai rapid si mai exclusivist model din categoria sa. Beneficiaza de motor cu 12 cilindri W12) ce dezvolta 447 kW/608 CP si 900 Nm, atingand 100 km/h in 4,1 secunde si o viteza maxima de 301 km/h. Bentley Bentayga va fi dezvaluit in fata publicului larg la Salonul Auto de la Frankfurt 17-27 septembrie).

Bentley Bentayga, cel mai rapid SUV din lume, cu doar 1 km/h

Britanicii de la Bentley incep sa se acomodeze cu piata de autoturisme de tip SUV, chiar daca modelul acestora nu se va lansa pana anul viitor. Destul timp, deci, sa doboare niste recorduri mondiale. Acestia si-au dorit ca SUV-ul lor sa nu fie doar o bijuterie pe patru roti, care sa intoarca toate capetele datorita [] Bentley Bentayga, cel mai rapid SUV din lume, cu doar 1 km/h Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bentley Bentayga depaseste recordul de viteza pentru cel mai rapid SUV din lume

Britanicii de la Bentley incep sa se acomodeze cu piata de autoturisme de tip SUV, chiar daca modelul acestora nu se va lansa pana anul viitor. Destul timp, deci, sa doboare niste recorduri mondiale. Acestia si-au dorit ca SUV-ul lor sa nu fie doar o bijuterie pe patru roti, care sa intoarca toate capetele datorita [] Bentley Bentayga depaseste recordul de viteza pentru cel mai rapid SUV din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Salonul auto de la Frankfurt: Renault va prezenta un nou model Duster, editie limitata, ce va avea in premiera cutie de viteze robotizata

Renault va prezenta la salonul auto de la Frankfurt un nou model Duster de oras, editie limitata, ce se va putea gasi in Germania, Polonia, Macedonia si Kosovo, insa va lipsi de pe piata romaneasca. La.

Cel mai mare targ de tipar din Europa si-a deschis portile la Romexpo

Cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa Centrala si de Est, Print Sign, si-a deschis portile la Romexpo. Vizitatorii pot vedea la targ tot ce e nou in materie de ambalaje si mai pot gasi si.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate

IPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate, oficial, miercuri seara. Tim Cook le-a denumit cele mai avansate telefoane din lume, dar cata dreptate are? Pentru a raspunde la intrebare, trebuiesa incepem cu exteriorul. in primul rand, telefoanele arata la fel cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa vin cu o noua culoare, [] iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Simona Halep: Multa lume imi spunea cand eram copil ca nu pot juca la cel mai inalt nivel pentru ca nu sunt destul de inalta, dar nu am ascultat si mi-am urmat doar visul

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, miercuri, dupa meciul cu Victoria Azarenka, ca multa lume i-a spus atunci cand era mica ca nu poate evolua la cel mai inalt nivel din cauza ca este mica de inaltime,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )