Libnet.ro
UNICEF

09:45

Citu, despre amanarea ratelor: Unele banci s-au suparat. Vom face un portal special unde romanii pot face reclamatii

Adevărul Adevărul,
Citu, despre amanarea ratelor: Unele banci s-au suparat. Vom face un portal special unde romanii pot face reclamatii

Stiu ca bancile s-au suparat, dar trebuie sa fim solidari. Lansam la Ministerul Finantelor Publice un portal unde pot sa ne scrie cetatenii care intampina dificultati in relatia cu bancile, a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor. continuă pe Adevărul

Florin Citu, despre amanarea ratelor: Lansam un portal unde oamenii pot face sesizari, daca au neintelegeri cu bancile

Ministrul de Finante, Florin Citu, a anuntat ca lanseaza un portal, unde clientii pot face sesizari daca bancile incalca OUG privind amanarea ratelor la credite si, totodata, a facut apel la solidaritate, in contextul coronavirusului.

Portal unde clientii pot raporta daca bancile incalca OUG privind amanarea ratelor la credite

Ministrul de Finante, Florin Citu, a anuntat luni la RFI lansarea unui portal, unde clientii pot raporta daca bancile incalca OUG privind amanarea ratelor la credite. Ministrul face apel la solidaritate, in contextul coronavirusului, scrie Mediafax. Florin Citu anunta lansarea unui portal, unde clientii care intampina dificultati in relatia cu bancile pot face o sesizare: Luni lansam la Ministerul Finantelor Publice un portal, unde cetatenii romani care intampina dificultati in relatia cu bancile pot sa ne scrie si vom verifica daca aceste norme sunt aplicate, asa cum le-am facut noi, de catre sistemul bancar.

Legea PSD pentru amanarea ratelor bancare a trecut de Parlament

Legea PSD pentru amanarea ratelor bancare a trecut, astazi, si de Camera Deputatilor, care este for decizional, cu 214 voturi pentru, din 327 exprimate.

BCR, masuri speciale si sfaturi pe timp de criza: amanarea ratelor si ce trebuie sa faci cu banii

BCR a luat masuri speciale in aceasta perioada, dar a venit si cu o serie de sfaturi pentru clientii persoane fizice si companii. S-a discutat, de asemenea, si despre posibilitatea amanarii.

PNL ataca la CCR proiectele PSD privind amanarea ratelor, chiriilor, utilitatilor:Parca sunt scrise de Viorica Dancila si Danut Andrusca

PNL a anuntat, vineri, ca ataca la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) proiectele referitoare la amanarea platii ratelor bancare si suspendarea platii la utilitati. Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, sustine ca cele doua legi susnt populiste, scrise parca de Viorica Dancila si Danut Andrusca.

Simona Halep, reactie sentimentala, despre amanarea Wimbledon: imi va fi dor sa-mi vad numele pe perete

Dupa ce organizatorii de la Wimbledon au anuntat ca editia de anul acesta nu se va mai disputa, pe fondul pandemiei de coronavirus, Simona Halep 2 WTA) a reactionat intr-un mod sentimental, fiind vorba despre unul dintre cele mai importante turnee castigate, de-a lungul carierei sale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )