Libnet.ro
UNICEF

18:00

Simona Halep, reactie sentimentala, despre amanarea Wimbledon: imi va fi dor sa-mi vad numele pe perete

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, reactie sentimentala, despre amanarea Wimbledon: imi va fi dor sa-mi vad numele pe perete

Dupa ce organizatorii de la Wimbledon au anuntat ca editia de anul acesta nu se va mai disputa, pe fondul pandemiei de coronavirus, Simona Halep 2 WTA) a reactionat intr-un mod sentimental, fiind vorba despre unul dintre cele mai importante turnee castigate, de-a lungul carierei sale. continuă pe Adevărul

Simona Halep reactioneaza dupa anularea turneului de la Wimbledon

Castigatoare in 2019 la Wimbledon, Simona Halep a reactionat cu un mesaj dupa ce organizatorii au anulat editia din acest an din cauza pandemiei de coronavirus.

A primit sau nu bani Simona Halep ca sa apara alaturi de Raed Arafat si Irina Rimes? Adevarul despre clipul viral

Guvernul a facut un videoclip in contextul epidemiei care pune probleme celor mai mulor tari de pe glob apeland la mai mule vedete de la noi din tara. Printre acesstia si Simona Halep. Astfel toata lumea a fost interesata daca sportiva a primit sau nu bani Simona Halep ca sa apara alaturi de Raed Arafat .

VIDEO Ministrul Culturii, despre Simona Halep si clipul despre pandemie: Este o fiinta deschisa si a abordat problema cu simplitate, fara fite

Guvernul a facut un clip de constientizare a opiniei publice despre importanta respectarii regulilor de igiena si de distantare sociala. in inregistrare apar persoane publice, politicieni, sportivi. Suntem doar niste oameni. Nu am trecut prin asa ceva niciodata si nu ne dorim sa mai avem asa ceva vreodata, este parte din mesajul publicat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne alaturi de montajul video.

VIDEO Cum se antreneaza acasa Simona Halep in vremea pandemiei de coronavirus

Simona Halep nu va avea ocazia sa-si apere in acest an titlul castigat la Wimbeldon in 2019 din cauza pandemiei de coronavirus. Exista si parti pozitive in aceasta decizie, fostul lider al ierarhiei WTA precizand ca cel putin voi ramane campioana en-titre pentru doi ani. De asemenea, Simona a aratat fanilor cum se pregateste acasa in vremea lui Covid-19.

Simona Halep se antreneaza in propria sufragerie (video)

Jucatoarea Simona Halep a publicat un scurt filmulet in care arata cum se mentine in forma in aceasta perioada de intrerupere a sezonului pe motiv de coronavirus.

Amanarea Wimbledon ii incurca planurile lui Roger Federer. Elvetianul va avea 41 de ani, la urmatoarea editie

Vestea ca editia Wimbledon, de anul acesta, nu se va mai disputa nu a ramas fara ecou in lumea tenisului. Printre cei care au reactionat s-a numarat si Roger Federer, care e tot mai departe de un trofeu pe iarba londoneza.

Adevarul Live: Despre amanarea ratelor la credite cum se calculeaza noile rate si dobanzile aferente

Pentru ca normele de aplicare ale ordonantei privind amanarea ratelor la credite nu au fost publicate, sunt cateva prevederil ale actului normativ de care romanii cu probleme la plata ratelor trebuie sa tina cont.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )