Libnet.ro
UNICEF

13:30

Citu: Ministrul Misa manipuleaza la nivel de gradinita. Taxa de solidaritate de 2% este o gaselnita disperata

Adevărul Adevărul,
Citu: Ministrul Misa manipuleaza la nivel de gradinita. Taxa de solidaritate de 2% este o gaselnita disperata

Vicepresedintele PNL Florin Citu sustine ca ministrul Finantelor, Ionut Misa, manipuleaza la nivel de gradinita, iar taxa de solidaritate este o gaselnita disperata pentru a acoperi gaurile generate la bugetul de stat de o guvernare iresponsabila in gestionarea economiei, aflata in impas. continuă pe Adevărul

Citu (PNL): Ministrul Misa manipuleaza la nivel de gradinita. Taxa de solidaritate de 2% este o gaselnita disperata

Senatorul PNL Florin Citu afirma, intr-un comunicat de presa, ca presupusa taxa de solidaritate de 2% despre care a vorbit ministrul Finantelor Ionut Misa este o gaselnita a guvernului Mihai Tudose pentru a acoperi gaurile generate la bugetul de stat de o guvernare iresponsabila in gestionarea economiei, aflata in impas.

Ministrul Ionut Misa, criticat de premier pentru taxa de solidaritate-surse Digi 24

Premierul Mihai Tudose nu e deloc incantat de anuntul despre noua taxa facut de Ionut Misa, care n-ar fi la prima problema de comunicare, sustine Digi24. Surse apropiate Guvernului spun ca Tudose a avut o discutie cu ministrul Misa, iar seful Guvernului l-a mustrat pe Ministrul de Finante pentru declaratiile referitoare la taxa de solidaritate.

Florin Citu atarge atentia ca taxa de solidaritate de 2% este o gaselnita disperata

Liberalul Florin Citu sustine ca ministrul Finantelor, Ionut Misa, manipuleaza la nivel de gradinita, iar taxa de solidaritate este o gaselnita disperata pentru a acoperi gaurile generate la bugetul de stat de o guvernare iresponsabila in gestionarea economiei, aflata in impas, scrie News. ro.

Ministrul Finantelor: Va fi o taxa de solidaritate de 2%. Cine o plateste

Guvernul Mihai Tudose urmeaza sa introduca o taxa de solidaritate, masura prevazuta in programul de guvernare recent actualizat de PSD. E o taxa prevazuta la nivelul Uniunii Europeane, nu e.

Ministrul Misa, un impostor si un mincinos. Gelu Diaconu traduce habarnismul ministrului de Finante

Proiectia bugetara pe anul viitor este o nebuloasa. Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a facut un adevarat regal de balbe incercant sa explice masurile de politica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )