Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministrul Ionut Misa, criticat de premier pentru taxa de solidaritate-surse Digi 24

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Ionut Misa, criticat de premier pentru taxa de solidaritate-surse Digi 24

Premierul Mihai Tudose nu e deloc incantat de anuntul despre noua taxa facut de Ionut Misa, care n-ar fi la prima problema de comunicare, sustine Digi24. Surse apropiate Guvernului spun ca Tudose a avut o discutie cu ministrul Misa, iar seful Guvernului l-a mustrat pe Ministrul de Finante pentru declaratiile referitoare la taxa de solidaritate. continuă pe Hotnews

Ministrul Finantelor, Ionut Misa: Din taxa de solidaritate, 90 la suta va merge la bugetul de stat

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a explicat, joi, ca taxa de solidaritate de 2 la suta va fi un fond prin care se doreste asigurarea angajatului in cazul in care firma la care lucreaza a intrat in insolventa.

Ionut Misa: Taxa de solidaritate de 2% se aplica pe fondul de salarii; 90% din suma colectata merge la buget

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, vine cu clarificari referitoare la taxa de solidatitate: procentul de 2% se va aplica pe intregul fond de salarii al unei firme! 90% din aceasta suma va merge la bugetul de stat, iar restul de 10% catre.

Ionut Misa, ministrul Finantelor, spune ca noile taxe sunt necesare pentru a mari salariile medicilor

Noile taxe sunt necesare pentru a finanta sistemul de sanatate, dar nu se vor introduce unele suplimentare, a declarat, joi, Ionut Misa, ministrul Finantelor Publice, in cadrul Health Forum.

Oamenii protesteaza, Ionut Misa tine discursuri. Ministrul Finantelor se incurca in explicatii privind introducerea taxei de solidaritate (VIDEO)

In timp ce cateva mii de oameni protesteaza in Capitala cerand sa le fie acordate majorarile salariale si sporurile promise de catre Guvern, ministrul Finantelor, Ionut Misa, tine.

Oamenii protesteaza, Ionut Misa tine discursuri. Ministrul Finantelor se incurca in explicatii privind introducerea taxei de solidaritate (VIDEO)

In timp ce cateva mii de oameni protesteaza in Capitala cerand sa le fie acordate majorarile salariale si sporurile promise de catre Guvern, ministrul Finantelor, Ionut Misa, tine.

Ionut Misa sustine ca exista bani pentru constructia bugetara in anul 2018, negand zvonurile ca nu vor putea fi acoperite cheltuielile cu pensiile si salariile

Ministrul finantelor, Ionut Misa, a afirmat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca exista bani pentru constructia bugetara in anul 2018. Indiscutabil ca nu am facut nicio afirmatie legata de faptul ca nu sunt bani, a precizat ministrul, la solicitarea premierului Mihai Tudose de a spune care este adevarul in ceea ce priveste ultimele zvonuri de azi ca nu sunt bani de pensii, salarii, iar au inceput unii care aud voci.

Misa: Exista bani pentru constructia bugetara pentru anul 2018

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat, astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca exista bani pentru constructia bugetara pentru anul 2018, subliniind ca Executivul nu are nicio problema din punct de vedere al finantarii.

Citu: Ministrul Misa manipuleaza la nivel de gradinita. Taxa de solidaritate de 2% este o gaselnita disperata

Vicepresedintele PNL Florin Citu sustine ca ministrul Finantelor, Ionut Misa, manipuleaza la nivel de gradinita, iar taxa de solidaritate este o gaselnita disperata pentru a acoperi gaurile generate la bugetul de stat de o guvernare iresponsabila in gestionarea economiei, aflata in impas.

Citu (PNL): Ministrul Misa manipuleaza la nivel de gradinita. Taxa de solidaritate de 2% este o gaselnita disperata

Senatorul PNL Florin Citu afirma, intr-un comunicat de presa, ca presupusa taxa de solidaritate de 2% despre care a vorbit ministrul Finantelor Ionut Misa este o gaselnita a guvernului Mihai Tudose pentru a acoperi gaurile generate la bugetul de stat de o guvernare iresponsabila in gestionarea economiei, aflata in impas.

Surse: Premierul l-a criticat pe ministrul de Finante pentru taxa de solidaritate aparuta peste noapte

Premierul Mihai Tudose l-ar fi criticat in termeni duri pe ministrul Misa, dupa anuntul despre noua taxa de solidaritate. solidaritate. informatii din zona guvernamentala, citate de Digi24.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )