Libnet.ro
UNICEF

17:15

Citu: Romania sustine cu tarie combaterea tuturor formelor de discriminare si a antisemitismului

Antena3 Antena3,
Citu: Romania sustine cu tarie combaterea tuturor formelor de discriminare si a antisemitismului

Premierul Florin Citu a transmis miercuri, cu prilejul Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, ca Romania sustine cu tarie combaterea tuturor formelor de discriminare si a modalitatilor de propagare a acestora, a discursului instigator la ura si a antisemitismului. continuă pe Antena3

Florin Citu: Romania sustine cu tarie combaterea tuturor formelor de discriminare si a tuturor modalitatilor de propagare a acestora, a discursului instigator la ura si a antisemitismului

Prim-ministrul Florin Citu a declarat ca exercitarea Presedintiei Aliantei Internationale pentru Memoria Holocaustului, adoptarea, in 2018, a unei legi speciale pentru combaterea antisemitismului, pregatirea.

Florin Citu: Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in Schengen

Premierul Florin Citu a anuntat, marti, ca a discutat cu prim-ministrul olandez, Mark Rutte, caruia i-a spus ca Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen.

FLORIN CITU: Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen

Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen, i-a transmis premierul Florin Citu omologului sau olandez, Mark Rutte, transmite Agerpres.

Premierul Florin Citu: Romania este, fara indoiala, pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen

Premierul Florin Citu a avut, luni, o discutie telefonica cu omologul sau olandez, Mark Rutte. Cei doi sefi de guverne au discutat despre evolutia pandemiei de coronavirus, relatiile politice si economice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )