Libnet.ro
UNICEF

14:15

City Insurance, cea mai mare durata medie de plata a dosarelor de daune RCA. Uniqa Asigurari, cea mai mica durata medie de plata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
City Insurance, cea mai mare durata medie de plata a dosarelor de daune RCA. Uniqa Asigurari, cea mai mica durata medie de plata

In ultimele trei luni de anul trecut au fost avizate 77. 684 dosare de dauna la companiile de asigurare autorizate sa practice asigurarea obligatorie auto RCA, cu 6,83% mai multe decat cele avizate in trimestrul al treilea din 2017. Autoritatea de. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai mare problema a pietei de capital este legata de educatie

Cea mai mare problema a pietei de capital este legata de educatie, considera Valentin Mavrodin, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice MFP).

Surse: Thyssenkrupp isi va instraina cea mai mare divizie

Thyssenkrupp AG, cel mai mare grup siderurgic din Germania, va instraina, probabil, divizia de tranzactii cu materii prime, Materials Services, ca parte a unei revizuiri strategice a companiei, care va fi anuntata in luna mai, scrie cotidianul german Businesssideblatt, fara sa citeze sursa informatiei.

Nora Iuga: Cea mai mare realizare a mea? Inca o astept...

Este poeta, prozatoare, traducatoare, membra a Uniunii Scriitorilor din Romania. Si cel mai in varsta blogger-poet. La 87 de ani, Nora Iuga debordeaza de vitalitate, umor si optimism, a jucat recent intr-un film despre propria viata si isi doreste sa.

VIDEO Pompierii buzoieni au organizat cea mai mare simulare de cutremur din acest an, pentru a testa viteza de reactie

Exercitiul de alarmare, care a inceput la ora 13. 00, a presupus mobilizarea de forte si mijloace in zona fabricii de geamuri. ISU Buzau a angrenat in actiune operatori economici si institutii publice din municipiul Buzau in scopul limitarii si inlaturarii urmarilor produse de un cutremur.

Victor Ponta: Nu o sa vedeti acest subiect la televizor, dar il simtiti in buzunar. Povestea cu cresterea salariilor va ramane cea mai mare inselaciune din istorie!

Fostul premier Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa realizarilor economice ale actualei guvernari, criticand dur programul de guvernare al PSD intocmit de Darius Valcov. Reactia lui Ponta vine dupa ce.

Asia Express a reusit sa depaseasca Exatlon. Prin ce probe au trecut vedetele Antenei 1 in cea mai urmarita editie FOTO

Prima etapa din Thailanda si misiunile dificile infruntate de vedete in ultima editie au trimis Asia Express pe primul loc in preferintele telespectatorilor, iar editia a marcat cea mai mare audienta de la debutul pe post.

GRAFICE Solutionarea dosarelor de dauna RCA in ultimul trimestru din 2017: City Insurance, Euroins si Asirom, lideri la plati, dar si la depasirea termenelor legale de plata catre clienti

Trei societati de asigurare au cumulat 70,41% din numarul total al dosarelor de dauna RCA avizate in ultimul trimestru al anului trecut, si anume: City Insurance 30,80%), Euroins 21,25%) si Asirom VIG 18,36%), arata datele publicate vineri de ASF. Cele trei firme ocupa primele trei locuri si la numarul si valoarea despagubirilor platite, dar in acelasi timp au si cele mai multe dosare in care platile s-au facut cu depasirea termenelor legale.

Pensia medie lunara, in anul 2017, a fost de 1069 lei, mai mare cu 12,8% fata de anul precedent

Conform unui raport al Institutului National de Statistica INS), in anul 2017, pensia medie lunara a fost de 1069 lei, mai mare cu 12,8% fata de anul precedent, iar numarul mediu de pensionari a fost de 5,228 milioane de persoane, in scadere cu 29 mii persoane fata de anul precedent, iar raportul dintre numarul mediu de pensionari de asigurari sociale de stat si cel al salariatilor a fost de 9 la 10.

Tenisul romanesc pierde un mare talent: Cea mai buna junioara a ales sa reprezinte alta tara din lipsa fondurile oferite pentru a isi continua cariera (FOTO)

Lipsa fondurile pentru sportul de performanta continua sa dauneze grav Romania. Cea mai buna junioare din tenisul romanesc, Karola Bejenaru, a ales sa aplice pentru cetatenia britanica din lipsa fondurile.

Stiti care-i cea mai periculoasa meserie din Romania? N-ati ghici in veci!

Daca v-ati intrebat vreodata care-i cea mai periculoasa meserie din Romania si, purtati de valul logicii, ati oscilat intre crescator de vipere, miner si pompier, aflati de la mine ca v-ati inselat amarnic. Raportat la dinamica salariala asta ca sa folosesc o sintagma indelung malaxata prin institutiile romanesti) meseria cu cel mai mare risc de tragedii/nenorociri/drame este cea de functionar la primarie. Mai cu seama la o primarie rurala.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )