Libnet.ro
UNICEF

14:30

Stiti care-i cea mai periculoasa meserie din Romania? N-ati ghici in veci!

Adevărul Adevărul,
Stiti care-i cea mai periculoasa meserie din Romania? N-ati ghici in veci!

Daca v-ati intrebat vreodata care-i cea mai periculoasa meserie din Romania si, purtati de valul logicii, ati oscilat intre crescator de vipere, miner si pompier, aflati de la mine ca v-ati inselat amarnic. Raportat la dinamica salariala asta ca sa folosesc o sintagma indelung malaxata prin institutiile romanesti) meseria cu cel mai mare risc de tragedii/nenorociri/drame este cea de functionar la primarie. Mai cu seama la o primarie rurala. continuă pe Adevărul

Cea mai periculoasa meserie din Romania: functionar la primarie. Pentru sporul de conditii periculoase s-au tocat 12 milioane de lei intr-un singur an

Daca v-ati intrebat vreodata care-i cea mai periculoasa meserie din Romania si, purtati de valul logicii, ati oscilat intre crescator de vipere, miner si pompier, aflati de la mine ca v-ati inselat amarnic.

Cea mai bizara granita din lume se afla in Europa - VIDEO

Una dintre cele mai ciudate granite din lume o gasim in Europa, intre Belgia si Olanda, in comunele Baarle-Hertog si Baarle-Nassau. Baarle-Hertog, comuna de granita a Belgiei, si Baarle-Nassau, comuna de.

Elevii Colegiului HCC din Alba Iulia au castigat cea mai mare competitie de robotica din Romania. Patru echipe vor merge la concursul din SUA

Echipa Colegiului National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia a castigat premiul I la cea mai mare competitie de robotica din Romania si va merge la finala internationala a competitiei ce se va desfasura in Statele Unite ale Americii. Echipa XEO RO001 a participat in competitia nationala cu robotelul XEO.

Cum a cucerit Armata Romana orasul Nalcik, cea mai indepartata localitate din razboiul contra Rusiei sovietice

Campania din Est numara multe cuceriri de localitati renumite: Odesa, Sevastopol, Rostov, Simferopol, Harkov. Totusi, cucerirea orasului Nalcik, din Caucaz are o semnificatie aparte. Potrivit datelor de azi,.

Romania a trecut la ORA DE VARA. Cum ne afecteaza cea mai scurta zi din an

in fiecare an, in ultima duminica a lunii martie, romanii isi dau ceasul cu o ora inainte, deoarece Romania trece la ora de vara. Mai exact, in noaptea ce desparte 24 martie de 25 martie 2.

Romnia trece n aceasta noapte la ora oficiala de vara. Ceasurile vor fi date cu o ora nainte. 25 martie va fi cea mai scurta zi din an

Romania trece in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile vor fi date inainte cu o ora la 03. 00, care va deveni 04. 00, iar 25 martie va fi cea mai scurta zi din 2018. in acest an, ora de vara se aplica din 25 martie pana in 28 octombrie, cand se va reveni la ora oficiala de iarna.

Romnia a trecut la ora oficiala de vara. 25 martie este cea mai scurta zi din an

Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile au fost date inainte cu o ora la 03. 00, care a devenit ora 04. 00, iar 25 martie va fi cea mai scurta zi din 2018. in acest an, ora de vara se aplica din 25 martie pana in 28 octombrie, cand se va reveni la ora oficiala de iarna.

ORA DE VARA 2018. Cea mai scurta zi din an poate aduce probleme

in fiecare an, in ultima duminica a lunii martie, romanii isi dau ceasul cu o ora inainte, deoarece Romania trece la ora de vara. Mai exact, in noaptea ce desparte 24 martie de 25 martie 2.

Scandal in tenis, dupa ce Eugenie Bouchard a fost prezentata drept cea mai sexy jucatoare din lume

Organizatorii turneului de tenis de la Bogota au atras numeroase critici dupa ce au anuntat intr-un .

in premiera. Femeia din Romania care a castigat cea mai ravnita competitie din industria parfumeriilor independente

Exista in lume oameni scaldati in lumina, a caror fericire pare ca se construieste singura si fara efort. Miros rapid succesul in afaceri, traiesc o iubire ca in povesti si tot ce ating se tranforma i.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )