Libnet.ro
UNICEF

08:30

Nora Iuga: Cea mai mare realizare a mea? Inca o astept...

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nora Iuga: Cea mai mare realizare a mea? Inca o astept...

Este poeta, prozatoare, traducatoare, membra a Uniunii Scriitorilor din Romania. Si cel mai in varsta blogger-poet. La 87 de ani, Nora Iuga debordeaza de vitalitate, umor si optimism, a jucat recent intr-un film despre propria viata si isi doreste sa. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai mare problema a pietei de capital este legata de educatie

Cea mai mare problema a pietei de capital este legata de educatie, considera Valentin Mavrodin, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice MFP).

Elevii Colegiului HCC din Alba Iulia au castigat cea mai mare competitie de robotica din Romania. Patru echipe vor merge la concursul din SUA

Echipa Colegiului National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia a castigat premiul I la cea mai mare competitie de robotica din Romania si va merge la finala internationala a competitiei ce se va desfasura in Statele Unite ale Americii. Echipa XEO RO001 a participat in competitia nationala cu robotelul XEO.

Surse: Thyssenkrupp isi va instraina cea mai mare divizie

Thyssenkrupp AG, cel mai mare grup siderurgic din Germania, va instraina, probabil, divizia de tranzactii cu materii prime, Materials Services, ca parte a unei revizuiri strategice a companiei, care va fi anuntata in luna mai, scrie cotidianul german Businesssideblatt, fara sa citeze sursa informatiei.

VIDEO Pompierii buzoieni au organizat cea mai mare simulare de cutremur din acest an, pentru a testa viteza de reactie

Exercitiul de alarmare, care a inceput la ora 13. 00, a presupus mobilizarea de forte si mijloace in zona fabricii de geamuri. ISU Buzau a angrenat in actiune operatori economici si institutii publice din municipiul Buzau in scopul limitarii si inlaturarii urmarilor produse de un cutremur.

Victor Ponta: Nu o sa vedeti acest subiect la televizor, dar il simtiti in buzunar. Povestea cu cresterea salariilor va ramane cea mai mare inselaciune din istorie!

Fostul premier Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa realizarilor economice ale actualei guvernari, criticand dur programul de guvernare al PSD intocmit de Darius Valcov. Reactia lui Ponta vine dupa ce.

Asia Express a reusit sa depaseasca Exatlon. Prin ce probe au trecut vedetele Antenei 1 in cea mai urmarita editie FOTO

Prima etapa din Thailanda si misiunile dificile infruntate de vedete in ultima editie au trimis Asia Express pe primul loc in preferintele telespectatorilor, iar editia a marcat cea mai mare audienta de la debutul pe post.

Stiti care-i cea mai periculoasa meserie din Romania? N-ati ghici in veci!

Daca v-ati intrebat vreodata care-i cea mai periculoasa meserie din Romania si, purtati de valul logicii, ati oscilat intre crescator de vipere, miner si pompier, aflati de la mine ca v-ati inselat amarnic. Raportat la dinamica salariala asta ca sa folosesc o sintagma indelung malaxata prin institutiile romanesti) meseria cu cel mai mare risc de tragedii/nenorociri/drame este cea de functionar la primarie. Mai cu seama la o primarie rurala.

Wellness si noi surse de apa in cea mai veche statiune balneara din Europa

Primavara aduce in Herculane, ca in fiecare an, un nou eveniment al Asociatiei Pro Turism Herculane. Editia a VIII-a a Conferintei Nationale intoarcerea la Apa are loc in perioada 27 29 martie, la complexul de 4 stele Afrodita Resort Spa cel mai mare complex balnear de 4 stele din Romania precum si primul complex de 4 stele din Baile Herculane.

Romania are cea mai noua metoda de evaluare a alimentelor. Bacteriile, depistate in timp record

Romania dispune de cea mai noua metoda de evaluare a produselor alimentare. Sallmonella sau alte bacterii periculoase din alimente pot fi depistate acum intr-un timp-record cu ajutorul noilor tehnologii, ceea ce.

Ucraina: Cea mai batrana femeie a implinit 107 ani (VIDEO)

Cea mai varstnica femeie din Ucraina, schimonaha Ioana de la Manastirea de maici in cinstea icoanei Maicii Domnului de pe Athos din Kipeace, regiunea Jitomir, originara din Cernauti, a implinit, zilele.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )