Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ciuca: Avem tot ce ne trebuie ca in 27 decembrie sa incepem campania de vaccinare anti-COVID

Hotnews Hotnews,
 Ciuca: Avem tot ce ne trebuie ca in 27 decembrie sa incepem campania de vaccinare anti-COVID

Premierul interimar Nicolae Ciuca spune ca autoritatile au facut toate pregatirile pentru a putea incepe campania de vaccinare anti-COVID incepand cu 27 decembrie si i-a indemnat pe toti cetatenii sa aiba incredere in acest demers. continuă pe Hotnews

NICOLAE CIUCA: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara campania de vaccinare pe 27 decembrie

Premierul interimar Nicolae Ciuca a afirmat azi, la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasma convalescenta, de la Spitalul de Urgenta Prof. Dr. Dimitrie Gerota al MAI, ca autoritatile au tot ce le trebuie pentru a incepe campania de vaccinare impotriva Covid-19 pe data de 27 decembrie si a precizat ca in acesta perioada sunt o serie de restrictii si limitari pe care cetatenii trebuie sa le respecte.

Nicolae Ciuca: Avem tot ce ne trebuie pentru a demara campania de vaccinare anti-COVID-19 incepand din 27 decembrie. ii indemn pe toti romanii sa aiba incredere (VIDEO)

Premierul interimar Nicolae Ciuca a participat, luni dimineata, la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasma convalescenta la nivelul Spitalului de Urgenta Prof. Dr. Dimitrie Gerota al Ministerului.

Bulgaria intentioneaza sa inceapa campania de vaccinare pe 27 decembrie

Bulgaria intentioneaza sa inceapa pe 27 decembrie campania de vaccinare impotriva COVID-19 in trei mari orase ale tarii, a anuntat duminica inspectorul-sef pentru sanatate bulgar, Anghel Kuncev, transmite Reuters.

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Gemenii isi schimba viata, Varsatorii au protectie divina

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Adevaruri Ascunse de la Antena 3, horoscopul runelor pentru saptamana 21-27 decembrie.

Nicolae Ciuca, despre campania de vaccinare: Avem tot ce ne trebuie. ii indemn pe toti cetatenii sa aiba incredere in aceasta campanie

Premierul interimar Nicolae Ciuca a afirmat luni, la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasma convalescenta, de la Spitalul de Urgenta Prof. Dr. Dimitrie Gerota al MAI, ca autoritatile au tot ce le trebuie pentru a incepe campania de vaccinare impotriva Covid-19 pe data de 27 decembrie si a precizat ca in acesta perioada sunt o serie de restrictii si limitari pe care cetatenii trebuie sa le respecte.

21-27 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Patrascanu. Leii au atentionare de bani, Scorpionii rezolva mai multe decat ar fi sperat

O saptamana agitata in prima parte, avem foarte multe lucruri de facut, dar ne descurcam cu multa harnicie, insa. Atentie si la sanatate. A doua jumatate a saptamanii este minunata si cu tot felul de castiguri si beneficii. Iata horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat duminica de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Coalitia vrea sa avem Guvern pana la 27 decembrie, cand incepe vaccinarea

Copresedintele USR - PLUS, Dan Barna, a declarat ca unul dintre obiectivele negocierilor politice es.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )