Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciuperca ravnita de toate femeile din lume. Secretul ei halucinant: ce patesc cand o miros

Playtech Playtech,
Ciuperca ravnita de toate femeile din lume. Secretul ei halucinant: ce patesc cand o miros

Se spune ca exista, in natura, multe plante care pot genera anumite stari atat femeilor, cat si barbatilor. in Hawaii exista o ciuperca, spun specialistii, care poate da femilor orgasm doar mirosind-o. Oamenii de stiinta au descoperit o ciuperca ciudata Aceasta ciuperca portocalie a fost descoperita in fluxurile recente de lava hawaiana. Specialistii au descoperit . continuă pe Playtech

EXCLUSIV! in vara toti radeau ca-i dolofana, acum incape iar in blugii din liceu! Secretul vedetei care a scapat de kilogramele in plus

Pentru sotii Deea si Dinu Maxer pandemia nu a fost deloc usoara. Cei doi au nevoiti sa amane botezul fiicei lor Maysa luni bune, pana cand au putut in sfarsit sa dea o petrecere pe fondul relaxarii masurilor de catre autoritati. Din pacate rude foarte apropiate nu au putut veni la botez. Tatal lui Dinu .

Cel mai educat parlament din lume: unul din trei senatori si-a luat doctoratul!

Nu avem inca toate datele pentru comparatie, insa aproape sigur senatul Romaniei are cel mai inalt nivel intelectual dintre toate parlamentele din lume. Unul din trei senatori romani din legislatura curenta si-a luat doctoratul!.

La 117 ani, cea mai in varsta persoana din lume va participa la stafeta tortei olimpice

Kane Tanaka, cea mai in varsta persoana in viata, care are acum 117 ani, va face parte din stafeta tortei olimpice in 2021, relateaza mainichi. jp.

COVID-19 ii face pe danezi sa eutanasieze toate nurcile din ferme

Danemarca va eutanasia intregul efectiv de pana la 17 milioane de nurci din crescatorii dupa ce o mu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )