Libnet.ro
UNICEF

19:30

La 117 ani, cea mai in varsta persoana din lume va participa la stafeta tortei olimpice

Hotnews Hotnews,
 La 117 ani, cea mai in varsta persoana din lume va participa la stafeta tortei olimpice

Kane Tanaka, cea mai in varsta persoana in viata, care are acum 117 ani, va face parte din stafeta tortei olimpice in 2021, relateaza mainichi. jp. continuă pe Hotnews

Cea mai in varsta persoana din lume, o femeie care are acum 117 ani, va participa la stafeta tortei olimpice

Kane Tanaka, cea mai in varsta persoana in viata, care are acum 117 ani, va face parte din stafeta tortei olimpice in 2021, relateaza mainichi. jp.

Andra, cea mai frumoasa experienta din 2020: Era 2-3 dimineata

Recent, Andra a lansat piesa Barcelona, impreuna cu Dony si Matteo. Artista a povestit in emisiunea Vorbeste Lumea, de la Pro TV cum au decurs filmarile. Andra, cea mai frumoasa experienta din 2020 Andra este nespus de fericita de colaborarea cu Dony si Matteo pentru piesa Barcelona, iar filmarile videoclipului au decurs cum nu se .

Compania aeriana Emirates cere pilotilor sa intre in concediu fara plata timp de un an Industria aviatiei traverseaza cea mai grava criza din istorie

Pandemia de coronavirus a tinut la sol avioanele, creand o criza fara precedent in aviatie. Compania aeriana Emirates din Dubai, una dintre cele mai bogate din lume, a cerut unora dintre pilotii sai sa intre.

Nuevo Dinamo, cea mai mare teapa din istoria fotbalului romanesc. Giovanni Becali, informatii de culise: Spaniolii nu vor continua

Investitorii spanioli deja intentioneaza sa se retraga, la doar cateva luni de cand au preluat Dinamo Bucuresti. Giovanni Becali, unul dintre oamenii din fotbalul romanesc aproiati de figurile importante ale.

Topul celor mai scumpe alimente din lume. De ce sunt speciale branza Pule si puiul Ayaam Cemani

Un top al celor mai scumpe alimente din lume a fost centralizat recent de BBC si retail. ro, acesta cuprinzand nu numai celebrul sofran sau inegalabilele trufe, ci si produse mai putin cunoscute, precum branza Pule sau puiul Ayaam Cemani.

Care este cea mai ascultata piesa romaneasca de pe Spotify

000 de ascultari pe Spotify, atat inregistreaza cea mai ascultata piesa romaneasca pe Spotify. Pe 22 noiembrie se implinesc 10 ani de cand a fost lansata pe celebra platforma.

Care sunt cele mai bune baruri din lume? Clasamentul este condus de localuri din Londra, New York si Atena

Cele mai bune 50 de baruri din lume au fost anuntate pe 5 noiembrie la Londra, in cadrul unei ceremonii virtuale de premii, barul londonez Connaught ocupand locul 1, anunta CNN.

Cel mai educat parlament din lume: unul din trei senatori si-a luat doctoratul!

Nu avem inca toate datele pentru comparatie, insa aproape sigur senatul Romaniei are cel mai inalt nivel intelectual dintre toate parlamentele din lume. Unul din trei senatori romani din legislatura curenta si-a luat doctoratul!.

Astronomii au descoperit cea mai mica planeta interstelara din Calea Lactee

Astronomii au detectat cea mai mica planeta interstelara din galaxia noastra Calea Lactee, cu dimensiuni intre cele ale Pamantului si ale planetei Marte. Planetele interstelare sunt planete.

Cea mai proasta veste pentru Romania. Tara care ne lasa fara Euro 2021

In contextul in care pandemia de coronavirus se agraveaza cu fiecare zi ce trece, devine tot mai clar ca ideea UEFA de a organiza Euro 2021 in 12 tari este departe de a fi realizata. Chiar daca competitia a fost amanata pentru 11 iunie 11 iulie 2021, in 12 orase diferite, aceasta are sanse .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2784 seconds )