Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cel mai educat parlament din lume: unul din trei senatori si-a luat doctoratul!

Adevărul Adevărul,
Cel mai educat parlament din lume: unul din trei senatori si-a luat doctoratul!

Nu avem inca toate datele pentru comparatie, insa aproape sigur senatul Romaniei are cel mai inalt nivel intelectual dintre toate parlamentele din lume. Unul din trei senatori romani din legislatura curenta si-a luat doctoratul!. continuă pe Adevărul

Apple, cea mai valoroasa companie din lume: Google, nici macar in top 3

Interbrand a publicat cel mai recent clasament al celor mai populare branduri din lume. Editia pe 2020 vine cu schimbari importante fata de ani trecuti si, in acelasi timp, cu Apple pe prima.

Cel mai lung cuvant din limba romana. Stii ce inseamna?

Cel mai probabil multi dintre noi ne-am intrebat la un moment dat care este cel mai lung cuvant din limba romana. Acesta are nu mai putin de 44 de litere. Care este cel mai lung cuvant al limbii romane si ce reprezinta. Ce inseamna cel mai lung cuvant din limba romana Ei bine, pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza este .

Cel mai urmarit clip din istoria YouTube, mai cautat decat orice artist international

V-ati intrebat vreodata care este cel mai urmarit clip din istoria YouTube? Nu este vorba despre vreun celebru artist international, ci despre o melodie pentru copii.

Lizzie Velasquez a fost supranumita de multi cea mai urata femeie din lume. Cum arata acum si care e viata sa in pandemie

E o luptatoare! Lizzie Velasquez a fost supranumita de multi, cu ani in urma, ca fiind cea mai urata femeie din lume. Atunci, Lizzie s-a ambitionat si a devenit o inspiratie pentru multi tineri. Iata cum arata acum si ce viata duce ea in pandemie, din cauza coronavirusului.

VIDEO Germania a dat unda verde pentru construirea celui mai lung tunel scufundat din lume, Fehmarn Belt

Dupa ani de proceduri judiciare, justitia germana a dat unda verde marti constructiei celui mai lung tunel feroviar si rutier scufundat din lume, Fehmarn Belt, care va lega Danemarca de Germania, relateaza AFP.

Record negativ in Polonia. Cel mai mare numar de decese in 24 de ore de la debutul pandemiei de COVID-19

Miercuri, Polonia a raportat aproape 24. 700 cazuri noi de coronavirus si 373 de decese, cel mai mare numar de la debutul pandemiei, potrivit datelor comunicate de Ministerul Sanatatii. Polonia: Cel.

Compania aeriana Emirates cere pilotilor sa intre in concediu fara plata timp de un an Industria aviatiei traverseaza cea mai grava criza din istorie

Pandemia de coronavirus a tinut la sol avioanele, creand o criza fara precedent in aviatie. Compania aeriana Emirates din Dubai, una dintre cele mai bogate din lume, a cerut unora dintre pilotii sai sa intre.

Cel mai bun telefon Google, mai prost decat se credea initial: ce probleme are Pixel 5

Google Pixel 5 este cel mai nou si mai bun telefon al gigantului din Mountain View. Din pacate, in lumea reala, nu pare sa fie foarte performant. De la prima generatie de Google Pixel, cei de.

Ce se intampla, de fapt, cu Mirel Radoi la echipa nationala. Omul cel mai apropiat i-a spus secretul

Nationala Romaniei se pregateste pentru ultima actiune din acest an. Amicalul cu Belarus, plus partidele cu Norvegia si Irlanda de Nord, din Liga Natiunilor. Ramane de vazut daca acestea vor fi si ultimele jocuri ale lui Mirel Radoi ca selectioner al tricolorilor. Dupa esecul cu Austria, de luna trecuta, Radoi a dat de inteles ca .

Raluca Turcan: Primul an de guvernare PNL este poate cel mai dinamic an pe care l-a avut Romania pana acum Cele mai importante masuri ale Executivului in aceste 12 luni

Se implineste astazi un an de guvernare PNL. in acest context, vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, ca este poate cel mai dinamic an pe care l-a avut Romania pana acum. Totodata, . Ea a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )