Libnet.ro
UNICEF

16:00

Clasamentul celor mai scumpe orase din lume. Ce loc ocupa Bucuresti?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Clasamentul celor mai scumpe orase din lume. Ce loc ocupa Bucuresti?

Singapore este, pentru al cincilea an la rand, cel mai scump oras unde oamenii pot locui, potrivit indexului Worlwide Cost of Leaving, realizat de Economist Intelligence Unit EIU). continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai fericite tari din lume, potrivit ONU. Ce loc ocupa Romania

Romania a urcat cinci locuri in clasamentul celor mai fericite tari din lume, clasandu-se pe locul 52 dintr-un total de 156 tari, potrivit unui raport al ONU prezentat miercuri in Vatican. Daca in.

Romania urca 5 locuri in clasamentul celor mai fericite tari, pana pe locul 52 / Cea mai fericita tara din lume - Finlanda

Romania a urcat cinci locuri in clasamentul celor mai fericite tari din lume, clasandu-se pe locul 52 dintr-un total de 156 tari, potrivit unui raport al ONU prezentat miercuri in Vatican.

Care sunt cei mai fericiti oameni din lume. Pe ce loc se plaseaza Romania

Romania a urcat cinci locuri in clasamentul celor mai fericite tari din lume, arata cel mai recent raport al Organizatiei Natiunilor Unite. Potrivit topului, cei mai fericiti din lume sunt finlandezii, urmati de norvegieni si de danezi.

Finlanda, cea mai fericita tara din lume. Pe ce loc se situeaza Romania

Cea mai fericita tara din lume este Finlanda, se arata in Raportul Mondial al Fericirii 2018, realiz.

Topul celor mai fericite tari din lume, potrivit ONU: Norvegia a fost detronata. Ce loc ocupa Romania si Moldova

Norvegia nu mai este cea mai fericita tara din lume, fiind detronata in Raportul Mondial al Fericirii 2018, care prezinta un top alcatuit din 156 de state. Romania se numara printre primele 100.

Cea mai SEXY arbitra din lume! IMAGINI interzise cardiacilor (GALERIE FOTO)

O tanara de 21 de ani rupe inimile fotbalistilor datorita aspectului fizic pentru care a primit din partea multor fani titlul de cea mai sexy arbitra de fotbal din lume. Cea mai SEXY arbitra din lume! IMAGINI.

Cel mai inalt hotel din lume, inaugurat recent in Dubai

Emiratul Dubai a inaugurat, in luna februarie, cel mai inalt hotel din lume - Gevora -, a carui inaltime atinge 356 de metri. Gevora Hotel a doborat cu un metru precedentul record in domeniu, care apartinea hotelului invecinat JW Marriott Marquis, ce tine de lantul hotelier Marriott.

Cazinoul din Constanta a fost inclus pe lista celor mai periclitate situri din Europa in 2018

Cazinoul din Constanta a fost inclus de Europa Nostra, principala organizatie de patrimoniu din Europa, si Institutul Bancii Europene de Investitii pe lista celor mai periclitate situri din Europa in 2018 7MostEndangered. Bisericile post-bizantine din Moscopole si Vithkuq, Albania; Centrul istoric din Viena, Austria; Monumentul Buzludja, Bulgaria; Manastirile si schitul David Gareji, Georgia; Orfelinatul grec Prinkipo, Insula Printilor, Turcia, si Fabrica de gheata Grimsby, Marea Britanie sunt celelalte situri incluse pe aceasta in anul 2018.

ZIUA PI. Surpriza anuntata de una dintre cele mai mari universitati din lume de ZIUA PI

Din 2009, Camera Reprezentantilor din Statele Unite a declarat ziua de 14 martie ca Ziua Pi, zi de omagiere nationala a constantei matematice pi; pi) ale carei prime trei cifre sunt 3,14 Pi =.

Doliu in handbalul romanesc: O fosta jucatoare a celor mai mari cluburi din Romania a murit la doar 32 de ani (FOTO)

Handbalul romanesc este in doliu! Alexandra Roua, fosta handbalista de la Oltchim Rm. Valcea, Muresul Tg. Mures si HCM Baia Mare, a murit la doar 32 de ani dupa o lupta cu o boala necrutatoare. Aceasta.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )